vrijdag 1 april 2011

Winkelfoto's

Soms zijn er van die momenten dat je het niet ziet zitten, de rekeningen stromen binnen en het geld stroomt eruit..terwijl ik het toch graag andersom zag..Ik moet nu echt snel werk gaan vinden, maar het valt niet mee.. ik krijg overal te horen dat ik te jong ben en te onervaren maarja dat hoor ik al 4 jaar en ondertussen word ik ouder en ouder en loop ik steeds verder achter op de mensen die net hun opleiding etc hebben afgerond.. De tip is dan: ga een opleiding volgen bij een instelling..jaa jaa..elk jaar probeer ik dit weer..van 1 instelling weet ik dat ze 80 locaties hebben en wat bieden ze dan ..12 leer werkplekken..dat kan toch wel meer?!..Ook krijg ik elke keer te horen..OH je hebt al spw3 nou dan kun je geen opleiding bij ons doen voor spw4..WAAROM NIET maar daar hebben ze nooit antwoord op..
Maar misschien had ik woensdagmiddag dan toch geluk, ik haalde 1 van mijn oppaskids van een vriendje op te spelen en het bleek dat de moeder van het vriendje een gastouderbureau heeft..na een leuk gesprek heb ik me nog geen half uur later direct via de site ingeschreven..ze mailde me terug dat ze me door had geschoven naar een collega die met een gezin in de buurt bezig was dus WIE WEET :).. het liefst werk ik op een peuterspeelzaal of in een woonwinkel maar dit is wel ideaal te combineren met de webwinkel waar elke klant toch het liefst binnen een half uur reactie heeft op zijn of haar email..
Ondertussen maar weer wat inkopen gedaan voor de webwinkel, de spullen vliegen hier de deur weer uit..heerlijk wel maar af en toe wel stressen om snel genoeg weer aan nieuwe spullen te komen..Heb eindelijk even wat foto's gemaakt van de "winkel"

1. papa heeft een werkblad gemaakt, mama linnen gordijnen anton en ik hebben alles geverfd
2. oude situatie
3. nieuwe situatieNu eerst met een boekje op de bank, eten koken en dan morgen lekker op jacht en zondag op jacht..alle wasjes zijn weer gedraaid dus nu maar eerst ff niets..
een heel fijn weekend en tot zondag in de webwinkel?

14 opmerkingen:

 1. wens je succes met het zoeken naar een werkplek.

  liefs en een fijn weekend
  Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gehoddel met werk vinden, ik kan het me ook nog precies zo herrineren en voelen, hoe het jouw nu gaat..eindelijk afgestudeerd en nergens werk te krijgen. Te jong, geen ervaring, blabla..Maar het komt echt wel goed, volhouden meid! Geduld, wordt echt beloont,let maar op. Succes ermee, fijn weekend, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toestand joh,zal je toch adviseren om SPW 4 nog te doen.
  Dan krijg e veel makkelijker een echte baan.
  SPW3 is (net )te weinig vaak.
  Dus kom op nog 1 jaarje school dat moet toch te doen zijn.
  Succes hoor!en een fijn weekend groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er gezellig uit.
  Raar dat je niet zo makkelijk door kunt stromen.
  Is dat misschien ook verschillend per provincie.
  Nou ja, succes met wat je ook doet.

  lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sanne,
  Het ziet er leuk uit hoor,helemaal opgeknapt nu.
  Wat een toestand nog steeds geen werk mischien is een andere opleiding doen ook nog een optie je bent nog piepjong joh !!nog even terug naar de schoolbanken.
  Toch best leuk die studententijd,weer even genieten..

  Groetjess
  Dicky Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je winkeltje ziet er leuk uit! Weet je al wanneer je open gaat (welke dag/avond)? Ik hoop voor je dat het wat wordt met de oppaskindjes dat is ook goed te combineren met je webwinkel. In ieder geval wel lekker dat het daar goed gaat met de verkoop! Veel succes met alles. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er echt superrr uit hoor!!...fijn weekend....xxx....van mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik weet het nog dat ik van school kwam en geen werk had, slapeloze nachten had ik ervan, ik weet hoe beroerd je, je voelt, ik wens je veel succes.
  Maar aan je winkeltje legt het niet, jammer dat je heel in Groningen woont, anders......
  Ik wens je een fijn weekend,
  groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spannend weer voor je!! Hoop dat het je gaat lukken!! Maar je winkeltje ziet er in ieder geval super uit!!
  Liefs, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik weet hoe het voelt als je op zoek moet naar een andere baan. Alles en iedereen om je heen is wel aan het werk en nu jij nog. Papieren zijn tegenwoordig ook erg belangrijk, succes met het maken van de juiste keuze.

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaat zeker goed komen hoor, je hebt zoveel energie en creativiteit. Straks komt er ineens iets op je pad...! En je winkel ziet er top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vervelend dat het zo lastig is om een leuke baan te vinden; hoop voor je dat het nu gaat lukken! Wat een prachtig winkeltje heb je gekregen, weet je al wanneer je open bent? Succes met 'de jacht'

  Fijn weekend,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ja weet er alles van..een baan is zo lastig te vinden. ik heb gewoon nu een keer geluk gehad. komt vast goed met je..
  je winkeltje zier er prachtig uit
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. En? Heb je veel leuks gevonden zaterdag? Vast wel toch!?
  Ik hoop voor je dat het wat wordt met de nieuwe oppas kindjes.
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen