woensdag 2 februari 2011

bekender dan ik dacht


Hier dan de foto's van de woonkamer, er werd mij om wat overzicht foto's van pap en mams huis gevraagd dus ook wat grotere foto's.
Ik heb op de schouw een gietijzeren vaas toegevoegd, dit geeft de schouw wat meer body dan de glazen stolp die er op stond. Dat maakt het wat kil.

Op de televisiekast heb ik een donkere oude kandelaar geplaatst met een stolp met eucalyptus ook zorgen de terracotta potjes voor wat meer warmte. Voor de spiegel heb ik een andere stoel gezet die het ook iets robuuster maakt. En achter het bankje onder een regaal een grote bruine broodplank voor wat warmte.

Uit de bedstede kast heb ik wat meer rood gehaald en er weer wit/crème voor in de plek gezet voor een iets rustiger gezicht. Aan de haak hing een wit bosje gipskruid wat net iets te nietig was, ik heb een krans van buiten gehaald en die hebben we aan de muur gehangen ook dit zorgt voor warmte.


Ik had deze foto's ook op picasa gezet en kreeg veel positieve reacties. Er was zelfs een mevrouw die vroeg of er ook kosten aan verbonden waren als ik dit bij haar kwam doen.
Nu is dit mijn droom en hier zou ik dan wat extra mee kunnen verdienen.. dus we zijn nou aan het bedenken of ik dit kan aanbieden via de webwinkel. Ik vind dat ik hier eerst een cursus voor moet volgen volgens moeder en vriend heb ik dit in mij zitten en moet ik het gewoon aanbieden..
Ben er nog niet over uit..wil goede voor en na foto's gaan maken van mama's verandering en misschien kan ik dat bij die mevr ook doen..en dan maar eerst weer eens kijken hoe dit gaat..
het zou wel een nieuwe kant kunnen zijn waar ik heen kan, ik kreeg van jullie op mn vorige post veel lieve reacties en ook reacties waarom ik niet meer in de webshop zet want ja meestal zijn alle producten snel uitverkocht..het punt is alleen dat er momenteel niet veel voorraad is door de winter en de duurder wordende(nederlands? :S ) spullen..Ook moet ik de laatste tijd een deel van mijn winkelpot aan de kant zetten voor boodschappen, dus zoveel kan ik ook niet meer inkopen..ik zit er over te denken om elke dinsdag en donderdag gewoon net als anders 8 artikelen online te zetten en zondags het te proberen met 12.
Moeten jullie natuurlijk wel blijven kopen anders heb ik een volle webshop en een lege portemonnee :P

Vriendlief kwam er vandaag ook achter dat ik bekender ben dat ik dacht, vul je servies en brocante in bij google kom ik hoooog te staan tenminste op de pc op zijn werk. Ook sta ik zomaar op voor mij totaal onbekende site's wat ik erg leuk vind. En als je op maps.google ons adres invoert krijg je een foto van ons huis, laat je je muis hier op stil liggen staan er SERVIES EN BROCANTE :D zelfs google heeft het door woepiee..
(mocht je dit willen bekijken moet je even het poppetje in het kaartje slepen dan kun je door onze straat lopen)

ben weer druk aan het solliciteren maar helaas, de kinderopvang is duurder geworden, dus het is goedkoper voor veel vrouwen om te stoppen met werken aangezien de kinderopvang duurder is dan hun loon per maand, of de kids worden naar opa en oma gebracht..weinig oppaskids voor me dus :(
Maar we blijven zoeken naar iets..al is het eerst maar weer 1 dag per week..

17 opmerkingen:

  1. I will install teh google translator I am so curious about what you are writing!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je weer wat vaker aan het bloggen bent! Ziet er allemaal weer super uit. Ik zei toch in de vorige post dat je meer met je creativiteit moet gaan doen. Wie weet is het de juiste stap. Met bloggen en picasa heb je in ieder geval al veel bekendheid. Veel succes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! en wie weet wordt het "iets" in de styling van huizen, samen met je webwinkel, dat je "het" in je hebt, heb ik al vaker gezegd volgens mij :-).

    Zou super leuk zijn voor je!
    Lieve groet en een fijne avond nog verder,
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He Hallo Sanne,
    Ik volg je al eventjes op deze blog en nu ook op Picasa. je doet het fantastisch!! Misschien is dit een opstapje naar echt werk voor je! Het is niet fijn om op deze leeftijd thuis te zitten!! Ik zou zeggen probeer eens wat... We horen het graag.
    Wat betreft je webwinkeltje. Ik vind het heel lastig om bij jou te shoppen. Iedereen vind je leuk. Het is gewoon te leuk en het is zo snel verkocht dat het niet grappig is! Hopelijk vind je er snel wat bij zodat je dit ook meer kan uitbreiden.
    Veel succes met alles en tot de volgende blog of picasa-update!
    Groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een superhuis, heb alle foto's even aangeklikt. Mooi gefotografeerd, je hebt er echt oog voor. Ik zou ook eens wat naar de bladen sturen. Ze zijn volgens mij altijd op zoek naar mooie items en hebben al bij verschillende blogsters reportages gemaakt. Succes, lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hai Sanne,

    MOOOOOOIIIIIIII....
    Wat een superhuis heeft je moeder toch,heerlijk om daar even te schuiven en te stylen.
    En of het mooi is geworden, jazeker !!
    Ik vind de bedstedekast wel heeeeeeell erg leuk !!
    En die lekkere dikke poes naast de bank is ok heel lief.
    Je hebt je best weer gadaan hoor,heel mooi.
    Doe de groetjes maar even aan Janneke van mij.


    liefs Dicky Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaa mooi hoor , ik vind het allemaal wat warmer en meer sfeer uitstralen en het was al zo gezellig daar ...
    Je hebt er echt oog voor hoor, dat dacht ik ook al toen ik de foto's zag, zou echt wat voor je zijn om dat bij anderen te doen .

    Zet het gewoon op je blog en ook al heb je geen diploma , dan vraag je gewoon minder dan andere "echte" stylistes , alles is meegenomen ....toch !

    Jammer van de kinderopvang maar wel logisch, ales wordt duurder en dan bezuinigen mensen daar op , dat zei degene die onze stoel bracht ook al, ze hoefden maar tot 14.00u te bezorgen omdat er veel minder meubels verkocht worden tegenwoordig .

    Nou je bent welkom op onze stoel om een kopje thee te drinken, we spreken wel wat af ....

    fijne avond nog , ik moet nu nodig een opdracht maken voor de cursus die ik morgen heb , ben soms zo'n uitsteller he .....

    doeiiiiiii
    xxx Gea

    ps: hopelijk verkoop je dat prachtige !!!! kastje ook snel , dan heb je weer wat voor in je winkelpot ....

    goh wat een lang verhaal ...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hai Sanne,
    Heerlijk sfeertje. Dus als je de kans aangeboden krijgt...tuurlijk iets mee doen! je doet het goed, je doet het graag dus wat let je he?
    we zijn het ook al eens over de kussentjes..;-)

    en dat krantenpapier op de planken..wat als je dit gaat vernissen of doe es gek..lakken met donkere beits? Je kunt het er ook afhalen en dan de planken met gebluste kalk doen of een ander leuk kleurtje. Maar olie kan ook. In nagenoeg elke kleur..

    heb je een foto van de kast?
    Groetjes
    Eeflien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je weet het Sanne, als ik geld zou hebben om je eventuele adviezen op te kunnen volgen dan zou ik je zo inhuren, maar we kunnen maar beetje bij beetje doen. Dus voor nu laat ik mij gewoon lekker door je foto's en webshop inspireren, maar "later" zal ik zeker je eens vragen om langs te komen en je ideetjes los te laten hier.
    Ben erg benieuwd naar je nieuwe items. Ik verlang ook weer naar het openlucht rommelmarkt seizoen!

    Groetjes en tot vrijdag,
    Dani

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Pakken die kans, zou ik zeggen. En ik ken iemand met papieren.... en in mijn ogen bakt ze er helemaal niets van. Dus... papieren zegt ook niet altijd alles. Het moet ook in je zitten, en dat is bij jou wel het geval.
    Leuk, ga ook ven bij je albums spieken.

    Lieve groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zou het zeker proberen met het stylen. Beter een goed gevoel en geen papiertje dan andersom!

    Volg je hart!

    Lieve groet en veel succes!
    Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De foto's had ik al op Picasa gezien en inderdaad je hebt het in je....
    Als je de mogelijkheid hebt om een cursus te gaan volgen zou ik dit zeker doen.
    Super enne praat een keer met Vosje misschien je eerste opdracht! :-)
    Veel succes en groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Sanne,

    Ja, jouw beeld heeft inderdaad een ere plaatsje.
    En de spitzen liggen ook heel mooi te pronken.
    Het witte vachtje met de geweien liggen aan de andere kant, maar daar moet nog van alles gedaan worden, dus die foto's volgen nog.
    ik heb het ijzer van de hemel niet zelf gemaakt, die heb ik bij Barbotine in Belgié gekocht.
    Maar de lampen van broderie, en de witte gordijnen met ruches aan de hemel, die wel. En dat was me een werk. ben blij dat ik er maar 2 heb hoeven maken. ik heb net even naar de kamer van je ouders gekeken, man je moet echt die klus aannemen. Cursus kan altijd nog voor de fijne kneepjes, het moet vanuit het hart komen en dat zit helemaal goed.
    Succes en lieve groet Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hi Sanne,
    gisteren het regaal opgehaald. We dachten dat jij 'de dochter' was. Jonge moeder zeg! En supergastvrij, leuk om zo'n end te rijden en dan zo gezellig ontvangen te worden.
    Enne, leuk om het huis wat we van buiten zagen nu van binnen te zien. Ziet er super uit!
    groetjes,
    Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  15. oh ja, nog even als reactie op je stylingskwaliteiten en het idee dat er een opleiding bij nodig is. Soms is dat natuurlijk zo(;, maar volgens mij zit het in jouw natuur! Kijk eens (ken je vast wel) http://rachelashwellshabbychic.blogspot.com
    Geweldige styliste, zonder opleiding! Gewoon doen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Geloof in jezelf, en als iemand jouw stijl mooi vindt, is dat jouw stijl.....en die zit in je... en niet door een diploma of duur certificaat....wel is het misschien gewoon leuk om je kennis te vergroten, maar puur voor jezelf en niet omdat je het daardoor leert..

    SUCCES je kan het
    fijne dag,
    Tamara

    BeantwoordenVerwijderen