donderdag 30 september 2010

Rare week

Het is een rare week deze week, Anton is weer aan het werk, helaas is dat maar voor 2 of 3 week, maar het is iets..helaas ook niet zijn ding,, maarja als ingenieur is hij te hoog opgeleid om bij uitzendbureaus productiewerk te doen, hoe belachelijk is dat?..Je wilt werken maar je mag gewoon niet omdat je teveel papiertjes hebt..
Dan is het huis toch ineens heel leeg, ook is het een beetje een rotweek..

Voor ons en onze vriendenclub breekt er vanaf september altijd een moeilijke tijd aan.
Ik ben ongeveer 5 jaar geleden mijn beste vriendje van de basisschool kwijtgeraakt, zelfmoord, zag het niet meer zitten..het was mijn beste vriendje, mijn ex vriendje en mijn buurjongen en speelde als kind heel graag met hem..Dat is rond kerst gebeurd. 2/3 jaar geleden met oud en nieuw een vriend van Anton verloren..zat met oud en nieuw zonder helm op de motor en door de feesten in het dorp was er een kei op een andere plek neergelegd en deze had hij nooit gezien..
Toen een oude vriend verloren, mijn mama zat met zijn mama op zwangerschapsgym aan een brommerongeluk..niemand snapt hoe hij aan de verkeerde weg tegen een boom is beland maar dat was ook op slag gebeurd. De vriend van mijn beste vriendin kon hier heel slecht tegen, hij ging heel veel met die jongen en zijn vader om en wist niet hoe hij hiermee om moest gaan.

Weken later kregen we telefoon dat Die vriend, van mijn beste vriendin ook een ongeluk had gehad en het niet had gered. Nog 1!! We wonen in een dorp en zijn als vrienden heel close met elkaar, iedereen kent elkaar en weet of denkt alles over elkaar te weten.. Tussendoor hadden we ook nog het grote verdriet om mijn oma te verliezen, 10 september 2009..

Dinsdag was het de verjaardag van de vriend van mijn beste vriendin, de middag op het kerkhof doorgebracht, ongewild komen dan alle begrafenissen weer boven natuurlijk. Morgen zou onze vriend van het brommer ongeluk jarig zijn geweest, 5 dagen voor mij aan..

Het is op het moment feestweek in een dorp verderop, maar heb nog steeds het idee dat lang niet iedereen hier meer van kan genieten, net als oud en nieuw.. we zijn nog zo jong en dan al 4 vrienden verloren, hoe kan dat nou..hoe oneerlijk kan het leven zijn..

Ik heb op het moment dan veel hoofdpijn, zit niet lekker in mijn vel en tot slot van rekening zijn de oppaskids natuurlijk ook nog alle drie ziek..
Van mij mag deze week snel voorbij zijn..

Ja jullie zien het goed, ik heb weer een zinken kan gescoord, komt binnenkort online.. ook zit ik met het idee om 1 van mijn antieke franse kandelaars te verkopen hierboven op de foto.
Ze zijn rete zeldzaam, maar ik vind dat ik aan 1 genoeg heb, ook kunnen we het geld wel gebruiken momenteel.. het beeld komt bij mijn moeder uit de winkel...
Geniet vandaag maar even van alle nieuwe spullen die vanochtend in de winkel zijn geplaatst zondag weer nieuwe spulletjes online.. alvast een fijn weekend

19 opmerkingen:

 1. Tja dat is heeel heftig zoveel( jonge) mensen om je heen verliezen , Ik kan me voorstellen dat het een moilijke tijd is voor je .
  En dan je oppas kindjes ook ziek , tja dan raakt je enerie wel een beetje op ....

  Fijn dat Anton wat werk heeft , beter iets dan niets ..toch ??! het is idd erg raar dat hij niet gewoon alle soorten werk mag doen .. soms leven we in een raar land ..

  Sterkte met alles enne het is al donderdag kop op !!

  Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sterkte de komende tijd..
  wat is het leven af en toe oneerlijk he!
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ich liebe die ZinnkanNe!!!! LG colores

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas komen ongelukken vaak niet alleen! En hoe jammer ook wanneer jonge mensen in de bloei van hun leven er plots niet meer zijn. Ik geef je een hele dikke knuf, want ik weet wat je bedoelt, en wat je doormaakt. Liefs, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Sanne, Ik kan me voorstellen dat het even niet lekker gaat! Ik wil je een hele dikke knuffel geven en ik denk aan jullie in deze moeilijke tijd.
  Hugs van, Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi lieve Sanne.

  Ik lees nu net alle verdriet waardoor jullie in beslag worden genomen.
  Het doet zoveel pijn om in zeer koret tijd zoveel dierbaren te verleizen en dan zo jong nog.
  Ik weet er alles van,wij zijn binnen 4 maanden tijd 3 ouders verloren waarvan 2 zelfs in 1 maand.
  Maar die waren dan ook al op leeftijd,de pijn en het verdriet en vooral het gemis zal wel nooit overgaan.
  Ik wens jou en Anton de komende tijd heel veel liefs en sterkte toe.

  Dikke knuffel en xxx van mij voor jullie.

  Liefs Dicky Marie

  "De Lorelei Brocante"

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoeveel kan een mens hebben, denk je dan toch. Verschrikkelijk al die jonge levens.

  lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tjee meis...sterkte met alles!!!...hier gaat het net zo hoor....we zijn gisteren bij onze vriendin langs geweest....haar man is 5 maanden geleden overleden,......we hebben heel wat afgejankt maar ook gelachen en fijne herinneringen opgehaald..we waren pas om 4 uur thuis.......we hebben dit jaar al 6 begrafenissen gehad.....en jong en oud maakt niet uit meer.......dus er gebeurd genoeg naars overal.....sterkte meis....liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tjee wat een nare week voor je. Ik wens je heel veel sterkte en rust goed uit.
  Koester de momenten van het samen zijn...
  Ik stuur je wat zonnenstraaltjes ☼

  ♥ Lieve groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is al niet te bevatten als je het leest, laat staan dat je het meemaakt om al die lieve mensen te moeten loslaten!

  Heel veel sterkte! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje, wat heb je al op zo'n jonge leeftijd veel mensen om je heen moeten verliezen...Hoe oneerlijk kan het leven soms zijn, de een is al zo oud en wil graag heen gaan maar ligt "te wachten", en de ander die nog een heel leven voor zich heeft word ineens abrupt geeindigd...
  Ik wens je veel sterkte deze week, en hoop dat je in ieder geval wel veel plezier en afeliding in je mooie webwinkel en spulletjes mag hebben.
  Lieve groet, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bah zeg wat tragisch allemaal.
  Logisch dat dan alles even niet lekker loopt.
  Rustig aan hoor meid en heel veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een rare week zeg jij...meis een NARE week is een betere titel, wat een verdriet hebben jullie al te verwerken gekregen!Kan me goed voorstellen dat je daar af en toe flink door in de put zakt.
  Wel fijn dat Anton (voor korte tijd) even aan het werk is!
  Fijn weekend samen! Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Veel sterkte Sanne deze week. Vreselijk.

  Owhh.. die kandelaar..
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hee lieve Sanne,

  wat een nare week heb je (bijna) gehad, het is nu Vrijdag, dus ik hoop dat je inmiddels een beetje de draad van deze week hebt kunnen oppakken
  jonge mensen verliezen om je heen is verschrikkelijk ! wij wonen ook in een klein dorp, en inderdaad iedereen kent elkaar, dus het heeft enorme inpact !
  fijn dat Anton in ieder geval even iets heeft, valt niet mee allemaal he
  hoop dat er voor jullie snel zonniger tijden aan breken !!
  Lieve groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat vreselijk dat jullie zoveel van jullie vrienden zijn verloren, het is echt zo oneerlijk als dat allemaal gebeurd en je 't gewoonweg niet kan bevatten...
  Veel sterkte in deze periode, ik hoop voor jou dat je je volgende week iets beter zal voelen...

  en prachtige kan maar ja...na zo'n verhaal vind ik die dan even niet zo relevant meer..

  Veel groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je hebt het al aardig voor je kiezen gehad zeg. Ook in mijn omgeveing zijn de afgelopen jaren heel wat mensen wegggevallen. Het leven is soms zo oneerlijk!

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieve Sanne, wat een verdriet heb je al te verwerken gekregen en dan al die jonge mensen , het leven kan soms inderdaad hard zijn en oneerlijk lijken...........
  Ik hoop toch dat je deze nare tijd weer goed doorkomt , je kunt zelf niet bij de pakken gaan neerzitten he maar ik kan me heel goed voorstellen dat het z'n weerslag op je heeft.
  Ik wens je dan ook veel sterkte toe .
  Lieve groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen