zondag 3 oktober 2010

Zondag

Heerlijk, zondag..
Lekker dingetjes doen in huis, uitgebreid douchen..de ellende van vorige week even vergeten. Nieuwe week, nieuwe kansen. Straks even bij papa en mama eten, want Anton is op stap..Het is vandaag zijn verjaardag en hij is zijn ding aan het doen, naar een retrogame beurs in Apeldoorn, ik heb hier niet zoveel mee dus heeft hij mijn broer meegenomen. Lekker even een dagje voor mezelf. Natuurlijk al weer flink wat veranderd haha.Deze lijsten kocht ik gister, met de gedachte ze weer te verkopen, het is 1 oude van oud hout en 1 nieuwe. Natuurlijk vond ik er thuis alweer een plekje voor, moet daar echt strenger in worden haha. Anton heeft ze direct nog voor me opgehangen.

Door de JDA kreeg ik weer een nieuw ideetje. Hebben in de slaapkamer een zelfde soort lijst hangen maar dat is een nieuwe en ik vond het allemaal te zoet, na wat geblader zag ik leuke ideetjes. Dit kwam eruit na een paar minuutjes frutsen..


De lijst is gevuld met dierbare herinneringen en wat leuke foto's. De bedank kaart van de begrafenis van anton zijn opa, een foto van mijn inmiddels overleden oma, een kaartje van mijn ouders voor anton nadat zijn opa was overleden en wat familie foto's. Dit allen aan antieke klemmetjes.


Dan nog maar even een kijkje in de keuken(kast) en de bijkeuken.. hier heb ik inmiddels ook al weer wat nieuwe spullen, heeelp mijn kast word te klein :) hoezo luxe probleem.

De cloche had ik al een tijdje maar hing aan de muur, zo vind ik hem ook heel leuk..de katten zijn er alleen niet zo blij mee want nu passen ze niet meer op het hakblok..De kommen ben ik superblij mee, ik kom niet zo vaak kommen tegen die zo bruin zijn(wat ik prachtig vind!!) het mosterdpotje kocht ik van de meneer van het regoutmuseum hier in de buurt, die had hij speciaal voor mij gekocht, ook al zo mooi verweerd :)

De schalen op de eerste foto zijn echte beauty's de grootste en kleinste had ik al, de twee middelste heb ik alvast van mijn ouders gekregen voor mijn verjaardag. Vind het zo leuk dat ik steeds meer echte setjes krijg.


Mooi he, al dat oude verweerde servies, overal zit wel een verhaal aan vast!


Ja dit is dan een deel van een enorme plank in de bijkeuken die mijn vader heeft gemaakt, sinds een jaar ben ik de gelukkige eigenaar van een draadhek, normaal zijn ze rond maar dit is 1 voor aan de muur, had hem al heel lang in mijn moodmap staan maar nu heb ik hem dan ook echt. Deze krijgt in het volgende huis een heel mooi plekje.

Nu nog de handel, ik ga eerst even lekker bij pap en mam eten, en vanmiddag vinden jullie dan weer prachtige spullen in de webwinkel.


Fijne zondag!!

6 opmerkingen:

 1. Prachtige post ....heerlijk genieten.....fijn dat je zo lekker verkoopt trouwens.....leuk !! ik hou het in de gaten vandaag...................fijne dag ! en gefeliciteerd met je liefje....liefs van mij....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie plaatjes.. die oude sleutels zijn leuk en dat hart waar is die van gemaakt?
  heerlijk om naar te kijken, ik hoef tegenwoordig geen woonbladen meer te kopen hier in blogland is genoeg te zien, nou ja alleen de JDL dan niet he... daar kan ik nog geen genoeg van krijgen.. en wil ook nog wel eens zo'n Varke in kijken schijnt ook heel mooi te zijn.
  bedankt voor het meekijken
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je nog even snel gedaan na ons bezoekje gisteren, dat witte lijstje vullen. Leuk geworden! Ik vind dat wel een leuk idee voor ook bij ons op de slaapkamer, ga ik onthouden!

  En je hebt er weer prachtig servies bij gekregen, die kommen zijn echt heel mooi.

  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer prachtig uit, zoals altijd.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's !!
  enne gefeliciteerd met je lief !
  wij hebben heerlijk bij Peet (Naif nostalgie) genoeten van alle mooie spulletjes !
  het is vandaag heerlijk weer he, hoop dat aankomende week gezelliger voor je word
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen