maandag 13 september 2010

webtop20&Handel van Vroegaah!


Ik wilde even wat foto's met jullie delen. Foto's van verkochte spullen van een hele tijd geleden, spullen die al heel lang een ander huisje hebben gevonden en misschien ondertussen al weer een ander huisje. Het maakt mij niet uit, zolang de mensen die het nu hebben er maar heel blij mee zijn.

Ja, helaas ook de rechterkommen hele oude van regout heb ik ook verkocht, toen spaarde ik nog niet. Hier heb ik nog elke dag spijt van hihi.


Gek genoeg zijn deze prachtige regoutschaaltjes nog steeds niet verkocht, ze zijn zo mooi alleen ik heb geen rood servies, bij mij valt het echt uit de toon. Het staat zo mooi bij rode franse kommen.
En ja de franse kommen, heb bijna alle soorten en maten hier gehad, maar het kan nu echt niet meer. Ze zijn te duur qua inkoop en ik wilde het kunnen blijven aanbieden, maar qua inkoop is dit al niet leuk voor jullie.

Ja, ja.. het moge duidelijk zijn.. Sanne is dol op opstapjes. Volgens mij moet ik gewoon ooit een hele grote boerderij bezitten met een heleboel diepe vensterbanken. Naast mijn servies is dit een tic..ik kan hier ook altijd zo moeilijk afstand van doen!


Zucht, meubeltjes meubeltjes, meubeltjes..had ik maar een groter huis. Stuk voor stuk wil ik het elke keer weer houden, dus toch maar goed dat we een klein huisje hebben anders zou ik nooit weer wat verdienen haha.

Zitten jullie al te kwijlen? Hihi..


Zo, dat waren eerst de foto's uit de oude doos. Mochten jullie dit leuk vinden, wil ik het gerust nog een keer doen.
De reden dat ik dit doe, zodat wij nog een keer kunnen genieten van al het mooie brocante wat er is op de wereld en mochten jullie er dingen bij hebben wat je mooi vind, geef het gerust door dan houd in mijn ogen open voor jullie. Ook kun je specifieke spullen doorgeven, dan kijk ik voor je uit.

Nog 1 ding, ik kwam er achter dat ik op een site sta, dit is elke keer weer een leuke verrassing. Nu speelt echter mijn koppigheid weer op en wil ik bovenaan staan natuurlijk hihi. Dus de vraag of jullie op mij willen stemmen. Helaas heeft de mevrouw als eerste dit ook gedaan, al ken ik deze hele mevrouw niet. Heb haar dan ook nooit als klant gehad. Maar vul het vooral naar je eigen mening in! Feedback is altijd goed!!

http://www.webtop20.nl/id/263052/serviesenbrocante.nl/

Ps; morgen natuurlijk weer nieuwe handel online, dit word weer de ochtend dus houd het in de gaten, sneek in je pauze of tussen je wasjes door even gauw naar de website!
Fijne (werk)week!

11 opmerkingen:

 1. Fijne week meis.............mooi hoor als je het zo weer ziet niet dan??? liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie spullentjes hoor en wat een geweldig boek op de achtergrond. Verkoop je deze ook?

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was uit een pagina uit een heel groot schoolboek, ik wilde hem houden, heb me toen over laten halen en die is nu verkocht ..snik..snik..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er allemaal helemaal top uit maar ik hoor het al, jij kunt geen afstand doen... dat lijkt me toch wel lastig hoor...
  daarom moet ik maar niet aan een winkeltje beginnen en laat ik het aan jou over.. als mijn portemonnee weer eens wat gevulder is kom ik bij je kijken.
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie spulletjes,hoor,kan me voorstellen dat je er geen afstand kan doen en het liefst alles zelf wil houden,en ach regout,ik heb in het verleden ontzettend veel van het witte regout gehad maar alles weg moeten doen omdat ik het niet mee kon nemen naar ons huisje,veelste klein en bijna geen opslagmogelijkheden erg jammer maar ondertussen ben ik wel weer een aantal jaartjes aan het sparen geslagen in het pastel regout.Niet zo heel erg veel meer maar een vitrinekastje vol en dat is mooi genoeg voor hier.

  fijne dag nog

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HI I love all those old things!!!Delicate and romantic!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie spullen heb je gehad en nog natuurlijk ,je huisje staat er vol mee , ik raak er niet uitgekeken.........
  Zou je voor mij nog eens uit willen kijken naar zo'n porcelijnen snijplankje maar dan met een gebogen bovenkant en ik vind zo'n mooie dikke snijplank zoals jij in de keuken hebt zo geweldig leuk dus wat mij betreft mag je er naar zoeken voor me , heb zelf op dit moment te weinig tijd om naar die markten te gaan ....helaas.
  Leuk ook je reactie op de tongpiercing , zal het haar eens laten lezen van die pijn ..hahaha , zal ze wel niet meer willen nu.
  fijne avond , lieve groet Gea
  ps: was je morgenavond nu wel thuis ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een hoop mooie spulletjes heb je gehad... en die spoelkommen zo mooi, en inderdaad jammer dat ze zo duur geworden zijn!
  Maar leuk dat je de foto's nog hebt, dus wat mij betreft mag je gerust nog een ronde spul van vroeger laten zien!!
  Groetejs, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ohhhh wat veel moois ik zou de beste klant van mijn eigen winkel zijn denk ik, je hebt er een neus voor, liefs Irma ene ik ga gelijk even stemmem op je:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi I do not have the exact quantities but should be:
  serves 6
  2 eggs, 2 cups of flour, pinch of salt, tablespoon oil, 1 cup of beetroot juice .
  2 cups of milk. Mix the batter, let aside for 1/ hour and prepare the cakes as usual.
  This is only a rough idea, if you have your favorita pancake or crepes recipe just add some rootbeet juice until you get the wished colour!!! let me know!!!kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhh, wat een mooie spulletjes! Yep, ik ben een beetje aan het kwijlen! ;-) Mmm inderdaad die regoutkommen zijn prachtig! Ik hou ook van creme en met zo'n randje van goud... prachtig gewoon! Die staan ook op mijn verlanglijstje!
  Hugs van Nans.

  BeantwoordenVerwijderen