maandag 4 juni 2012

buitenland

Komend weekend gaan we weer een weekend weg. We staan de week er op op een leuke fair in Diepenheim en ik wil wat nieuwe voorraad. Gisteren hebben we op de rommelmarkt in Annen gestaan om een keer van de oude troepies af te komen maar helaas was het de hele dag regen en zat alles constant onder kleden.
Zie je dus onder sale iets staan wat je wilt hebben mail me gerust als je meerdere producten hier kiest kan ik een leuk prijsje voor je maken.

Ik ben op het moment nog niet tevreden met de indeling van de woonkamer maar heb de stille hoop dat ik in het buitenland een goeie eettafel tegenkom, waarschijnlijk zal dit niet gebeuren want als je naar iets zoekt lukt het niet. Ook zoek in een " antiek " bankje, lukt dit niet gaan we op MP op zoek naar een 2zits ektorpje .. bij de ikea zijn ze me nog even te duur.

Ik weet het nog allemaal niet en hoop dat het komend weekend duidelijker word haha. Niks maakt me onrustiger als een kamer die me net niet helemaal aanstaat. Mocht je eerste keuze willen van onze nieuwe spullen van komend weekend zorg dan dat je naar de fair in diepenheim komt! Zie agenda www.serviesenbrocante.nl
Hier nog even wat sfeerfoto's7 opmerkingen:

 1. Haha jij en onrustig? Ben benieuwd of je ga slagen voor je zelf. Wat je zegt, als je naar iets op zoek ben vindt je het niet! Succes he, het resultaat gaan we wel zien... Koelkast al schoon;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoop voor je dat je komend weekend zult slagen :-) Veel plezier alvast gewenst!
  Ik ken het onrustige gevoel als de woonkamer bijvoorbeeld net niet is wat je zelf in gedachten hebt :-) Je stijl is erg mooi, het wordt beslist prachtig als het af is!

  Fijne week
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en nu maar duimen voor die eettafel. liefs, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie je in Diepenheim, ik weet niet of ik je zou herkennen,
  tussen alle kraampjes.
  Claudia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend weer naar het buitenland! Ik hoop dat je je droomtafel tegenkomt..
  Maar die fair..hoe kunnen ze dat nou op een vrijdag doen :-( Jammer zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ga ook naar diepenheim toen misschien vindt ik jou tussen al die kramen
  groetjes rosetta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helaas ligt Diepenheim niet op de route...(iets te ver weg)...succes met de verkoop!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen