dinsdag 19 juni 2012

....

Hallo Allemaal,
Weer wat ontwikkelen hier, wilde sowieso even meedelen dat ik de winkel/webshop van 4 augustus t/m 11 augustus sluit. Ik ga mee op vakantie met de zorgboerderij en dan is het niet handig om mailtjes te moeten beantwoorden e.d. In die week worden er dus ook geen pakketten verzonden.
Na een leerzame fotoshoot bij mij thuis kreeg ik vandaag te horen dat mijn fotos niet gekocht zijn door JDL, ik heb teveel kleur in huis. Erg jammer natuurlijk want velen van ons willen wel eens wat anders als het vele wit in elke JDL maar niet getreurd ik kom er wel. We zijn druk bezig om voor komend jaar weer een prachtige kalender te maken die binnenkort weer in de webshop te koop is. Ik heb qua fotograferen al veel geleerd van de fotoshoot.
Vanavond rond half 9 weer prachtige spullen online. Hier nog wat kiekjes van de spullen die ik gemaakt heb voor de webshop.
Een fijne avond gewenst!

11 opmerkingen:

 1. Heel apart teveel kleur... Maar wat je zegt, jij komt er wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer voor jou maar je komt er wel hoor
  groetjes rosetta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! En GROOT! Het is je dus gelukt:) Jammer van de JDL maar ik vind je huis mooi zoals het is hoor, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sanne, wat leuk dat je zo goed verkocht hebt in Diepenheim! Helaas kon ik niet. Ik wist niet dat de fotoshoot voor JDL was. Kan je je daarvoor aanmelden of was je gevraagd. In ieder geval leuk dat ze geweest zijn maar jammer voor je dat de foto's niet verkocht zijn. Toch heb je een super mooie woning! Heb net weer een bestelling bij je geplaatst. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou dat is dan pech voor JDL, ik vind een beetje kelur namelijk veel leuker dan alleen maar wit. Koop de JDL dus ook zelden.

  gr Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat de reportage niet doorgaat.Maar zoals natasja hierboven zegt klopt.In de JdL is wel heeeeel veel wit te zien en juist een beetje kleur maakt t zoveel leuker.En zou t blad dus ook leuker maken.Wees dus maar lekker blij en rots op je huis!!
  Lieve groet ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben ook wel van een klein beetje kleur hoor..al dat wit gaat snel vervelen vind ik..jammer voor je..wij genieten in elk geval wel van je mooie fotos..
  liefs hanie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer, maar alleen maar wit! Een beetje kleur mag van mij wel. Je ben in ieder geval een hele ervaring rijker.
  Lieve groet, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook ik hou van kleur. In de nieuwste At Home brocante ook (te)véél wit. Alles valt daardoor tegen elkaar weg.
  Groet,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt je een geweldige tijd hebben doorgebracht .. hoop dat het komt steeds weer in je leven.

  BeantwoordenVerwijderen