maandag 25 april 2011

Open dag foto's

Na een leuke open dag vorig jaar voor een aantal blog dames (o.a gea van G-Style) Werd er gevraagd of dit nog een keer mogelijk was. Natuurlijk was dit mogelijk en in samenwerking met Karin van De Tuinkamer hebben we een data besproken..Mam en ik hadden er alleen nooit bij nagedacht dat het in het paasweekend viel en we hadden natuurlijk nooit dit weer verwacht van te voren..
Dus helaas vielen de bezoekers een beetje tegen maaaaar we hebben leuke mensen gezien, leuke spullen verkocht en zijn lekker bruin geworden. Hier wat foto's van de open dag.




Ook binnen was het mooi ingericht





Het was heerlijk vertoeven



Heb je zin om een keer te komen kijken? Mama is elke zaterdagmiddag vanaf 13:00 open en mij kun je vinden op 1 van de fairs die in mijn agenda op mijn website (www.serviesenbrocante.nl) staan of bel gerust om het een keer live te komen bekijken
Fijne week!

donderdag 21 april 2011

Tuin

Hallo Allemaal,
Ik ben een tijdje weggeweest, druk met fairs voorbereiden, inkopen doen en de tuin een beetje netjes maken. De webwinkel staat op het moment behoorlijk stil..het is echt weer tijd voor de fairs want de dames zitten met dit mooie weer natuurlijk helemaal niet achter de computer..Ik heb daarom ook besloten om in het vervolg niet meer op dinsdagochtend donderdagochtend en zondagochtend te plaatsen maar op woensdagochtend en zondagavond. Ik hoop jullie dan terug te zien
Goed de tuin..Toen we hier kwamen we wonen(zie foto2) zag de tuin er niet uit..hangende schuttingen, scheef terras als je dat al zo kon noemen want er waren overal gaten waar tegels misten en ik denk dat ik wel een container vol aan stenen, dakpannen, lollystokjes, ijsstokjes en zelfs tampons uit de grond heb gehaald..
Nu na het overpoten uit onze oude tuin(makkelijk als je naar de overkant verhuisd) begint het een beetje vorm te krijgen, kan niet wachten dat de klimop eens gaat groeien(mevrouwtje ongeduld woont hier ook al 2 maand :$) en de eerste bloemetjes gaan bloeien..

Moet nog steeds vreselijk wennen om nu tussen de mensen IN te wonen en zelfs achter ons huizen te hebben maar goed, geen baan,, geen lief vrijstaand koophuisje..
Ik heb van de week de achterste schuttingen geverfd, helaas onze enige schuttingen de linker en rechter zijn van de buren dus mogen niet geverfd..als het aan mij lag waren alle muren en schuttingen buiten wit geverfd maaaarja woningbouw he.



Met een paar weken een vervolg met hopelijk allemaal bloeiende planten :D
Nu maar weer verder met voorbereiden zaterdag hebben we open dag bij mama's winkel
ik heb de mooiste spullen heen gebracht die nog niet in de webwinkel staan..kom gerust kijken
Het is van 10:00tot18:00 en er staat koffie en appeltaart klaar
Fijn paasweekend!

maandag 11 april 2011

Ontwikkelingen

Ik ben vanaf November al werkloos. Heb 2 kindjes bij huis waar ik ongeveer 6 uur per week oppas maar dat telt natuurlijk niet aan..Ik zag het vorige week niet zitten en wat denk je. Vrijdag had ik een briefje in de deur dat ik even een nr moest bellen dat ik parttime pakketbezorger kon bellen, vanmiddag een gesprek gehad bij een vraagouder voor 24 uur per week, zaterdag had ik een mailtje of ik donderdagavond tijd had voor een intake gesprek bij een nieuw gastouderbureau die 2 kinderen voor me heeft voor 2 dagen in de week, daarbij kreeg ik vanochtend een brief van onze gemeente die starten een project om werkloze jongeren in de zorg weer aan het werk te krijgen in de gemeente bij zorg instanties of ik donderdagmiddag wel op gesprek wilde komen en tenslotte werd ik vanmiddag gebeld of ik morgenvroeg op sollicitatie kan komen voor de baan van een oproepkracht voor 2 dagdelen in de week op een kinderdagverblijf een dorp verderop..

Oooohhhh en nu dan??..Heb besloten om alle gesprekken bij langs te gaan en te kijken wat er te combineren valt, wat ik het leukst vind, waar de langste toekomst in zit en waar ik het meest kan verdienen..en dan van het weekend er maar goed over na denken..zucht..
Heb in de 4 jaar dat ik nu van school ben al vaker de verkeerde keuzes gemaakt waardoor ik nu nog steeds geen vaste baan heb en ben zo bang dat ik nu weer de verkeerde keuze maak..maar heeel goed nadenken.

Vrijdagmiddag heb ik mama's winkel aangepakt, er was een tafel van 2m nog wat verkocht die in het midden over de diepte van de winkel stond. Ze had hun oude keukentafel nog in de garage staan dus moest de hele boel omgezet worden. Een leuk dankbaar taakje. Ik had besloten dat ik leuke hoekjes wilde en nu juist het middenpad vrij wilde houden in plaats van weer een tafel in het midden.






Nuzzelspul is elke zaterdagmiddag vanaf 13:00 tot 18:00 geopend. Alleen komende zaterdag zijn we niet van de partij dan staan we samen op de Groei en bloei fair bij de Fraeylemaborg. De zaterdag erop hebben we een open dag tezamen op het huis adres van Nuzzelspul, we hopen weer veel bekenden te zien, je bent vanaf 10 uur welkom op Noorderweg 19, 9621 Bm Slochteren.
Een fijne week en tot zaterdag??

woensdag 6 april 2011

Ziek

Ohh men wat voel ik me beroerd, zondagavond begon het met een beetje pijn met slikken en hoesten..maarja verslaafde roker als ik ben gewoon lekker doorsmoken, niet aan denken morgen zal het wel over zijn..nou niet dus het word met de dag erger, ik slaap niet op de momenten dat het hoort want dan hoest ik mezelf helemaal het leplazerus..en gistermiddag heb ik zo van 13:00 tot 16:30 geslapen waardoor ik dus vannacht weer niet kon slapen..ik was vanochtend om half 7 alweer wakker terwijl ik zo hoopte uit te knnen slapen zodat de dag niet zo lang zou lijken..alleen en ziek..hihi medelijden heb ik altijd met mezelf als ik ziek ben maar dit voelt echt niet goed..diaree..ontzettend zweten, hoesten, keelpijn wat weer naar mijn oren trekt en dus ook oorpijn waardoor ik weer hoofdpijn krijg..het is hier (op de verhuizing na) nog nooit zo'n troep geweest maar alles wat ik aanpak geef ik na 10 minuten maar weer op want dan sta ik te draaien op mijn benen. Dus straks toch maar eerst de dokter bellen, ben bang voor een keelontsteking, heb mijn amandelen nog en elke keer als ik keelpijn heb en naar de dokter ga zegt de dokter: als alles over 24 uur niet weer rustig is dan ga je naar het ziekenhuis en moeten je amandelen eruit..en ik ben nog nooooit geopereerd heb nog noooit wat gebroken gehad..dus daarom hoop ik altijd dat het zomaar over gaat zonder dat ik de dokter hoef te bellen.. maar ik geef nu de strijd op ..na tientallen waterijsjes..codaine pillen, water, bakken soep, 2x mijn drinken omgegooid te hebben en 3x bijna van de trap gevallen..zal ik wat van me laten horen..Lieve dokter mag ik alsjeblieft een kuurtje van u?