zaterdag 30 januari 2016

Gastblog Mannin.nl


Voor brocanteblog.nl schreef ik deze gastblog. Natuurlijk ook voor mijn eigen lezers op mijn blog.
Fotografie: Sanne Boer
Tekst: Sanne Boer
Styling: Eva Dijkman vd Heide (mannin.nl)
Een keer wat anders…
Ik houd wel van verrassende interieurs. Er is veel wat we al gezien hebben met name door Pinterest, Facebook en een enorme hoeveelheid aan woontijdschriften. Daardoor zijn we niet snel meer verrast door een interieur maar zien we veel van hetzelfde. Iemand die geen trends volgt maar wel haar eigen hart is Eva. Voor mijn boek (Faded Treasures) mocht ik een aantal interieurs fotograferen. Eén van die fotoshoots had ik al snel gepland staan bij Eva

Eva heeft een zeer verrassende smaak. Ze combineert brocante met retro en vintage alsof het niets is en hierdoor is het een enorm levendig huis. Door het gebruik van kleuren en ronde vormen is het speels zonder onrustig te zijn. 
Eva woont met haar man en kinderen in een oud huisje in Hoogezand. Toch is ze een echt stadsmens en hoopt ooit dan ook weer in de stad Groningen te wonen. Nu wonen ze in een mooi oud huisje die ze zelf hebben opgeknapt. De eerste keer dat ik er kwam keek ik mijn ogen uit en werd direct verliefd op haar stijl.
Overal liggen mooie houten vloeren wat veel warmte geeft aan de kamers. Doordat er veel ramen zijn komt er veel licht naar binnen. De woonkamer is een mooie grote ruimte in L vorm. De originele schouw zit er nog in en door het kleurgebruik is het een warme en gezellige ruimte.De eetkamer zit achterin het huis naast de keuken. Hier staat een mooie tafel en hier zit het dan ook gezin vaak samen.De letters die je overal in huis terugziet is de grootste passie van Eva. Ze reist hier stad en land voor af en heeft al veel bedrijven en particulieren blij gemaakt met woorden van samengestelde letters. De eetkamer is één van mijn favoriete plekken hier. Het hele huis straalt de gezelligheid uit van een warm gezinsleven.
Ook boven is er veel gebruik gemaakt van oude materialen. Zo doet een oude balustrade dienst als trapleuning en zelfs in de kinderkamers vind je brocante en bijzondere objecten.Ben je geïnteresseerd in Eva haar producten? Neem dan een kijkje op www.mannin.nl


7 opmerkingen:

 1. Mooi om een huis te zien met een interieur waar in geleefd word. Je ziet haar persoonlijkheid terug in de styling. Prachtig !!!!!!!
  Liefs Bianca xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Here elaborates the matter not only extensively but also in detail. I support the unique point. It is useful and benefit to your daily life.

  BeantwoordenVerwijderen