zaterdag 28 mei 2011

tweede interieurklus

Johan vroeg of ik nog een keer wilde komen, dit vond ik wel wat griezelig want ik ben nog geen enorme held in de auto en dan zou dat betekenen dat ik zelf van schildwolde naar Leeuwarden zou moeten rijden.(88km). Aangezien Anton gewoon moet werken. Maaaar..ja je leert het nooit als je het niet doet toch. Dus tom tom opgehaald bij paps en mams..en vrijdag touren maar..helaas was de tomtom niet echt ge update en raakte ik vaak in de war, waren er zulke erge regenbuien(mensen die dan in zilveren auto's rijden zonder licht aan). Uiteindelijk kwam ik met trillende handjes aan tot groot leedvermaak van Johan. Maar ik was er weer.
Eigenlijk heb ik overal wat kleine dingetjes gedaan dit keer, niet echt 1 kamer. Het schiet enorm op en word erg leuk.Zink/Tuin..hoek/kamer..
van flessenrekken tot zinken kannen tot zinken dak kapelletjes.

Slaapkamer met prachtige spulletjes, zucht


Ook in de gekleurde kamer kun je je geld wel kwijt. Mooie vogelkooitjes, tafels die ik al in de tuin zie staan en prachtige accessoires.
Zie je nou wat leuks staan, ga dan gewoon even naar www.dewoonwinkel.nu en neem contact op met Johan of zorg dat je er hemelvaartsdag bij bent met de opening. Ook de dagen erop is hij open voor een feestelijke opening. Info staat op zijn site.
Nog een fijne zondag en let op: Morgenavond weer nieuwe spulletjes online.17 opmerkingen:

 1. Ik kan er die dagen niet bij zijn maar wij gaan zeker een keer naar Friesland om zijn nieuwe pand te bezoeken.
  En ik denk ook niet dat ik met lege handen weg ga.

  Wel mans van je hoor, ik weet van mij zelf, ben ook absoluut geen held met auto rijden naar plekken waar ik niet bekend ben, met of zonder Tom-Tom.
  Kom ik ook trillend aan!!!
  Fijn weekend (hoop dat ik een keer op tijd ben op je webwinkel, ben vaak te laat)
  Groetjes, Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Sanne,
  Ook weer eens een berichtje van mij,het duurde even vanwege alle narigheid hier en ik kon ook zoals velen niet reageren op de blogs.
  Dit is je op het lijf geschreven,dit is echt jou ding hé !!!!
  Wat heb je je heerlijk uit kunnen leven tussen al die mooie spullen.
  En zo te zien wordt het prachtig.
  Goed hoor in je eentje in de auto....

  groetjes
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O van de enekant zo jammer dat het zover weg is! maar gevaarlijk ook, hihi. Met lege handen, tassen, de auto... Nee, volgens mij zou het echt moeilijk zijn om bij johan iets niet mee te nemen! heel veel succes wens ik Johan, heb je weer mooi ingericht, trouwens.Ik zoek hem p als ik ooit in de beurt kom, Fijne avond, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerst wil ik je zeggen dat je moet blijven oefenen met dat rijden meid. Ga als je samen op pad gaat ook achter het stuur zitten. Want het is zo fijn om zelf op pad te kunnen. Er kan een tijd zijn dat je zelf moet..)

  Maar wat leuk dat je weer gevraagd bent om Johan te helpen. En ik moet er zomaar even zo'n kleine 200 km voor rijden dus doe dat een keer in de vakantie.

  fijn weekend, lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je wil niet weten hoe ik achter het stuur zat destijds naar mijn eerste foto opdracht alleen, en dat nog zonder tom tom ook! Uiteraard verkeerd gereden, en het parkeren ging enorm fout :-)
  Ik ben nog steeds geen held, maar ik heb het geaccepteerd en kar gewoon overal heen (zelfs Duitsland in mijn uppie, moet je nagaan!).

  De winkel van Johan ziet er als een snoepwinkel voor mij uit..Leuk dat je je daar zo kan uitleven, het ziet er prachtig uit!

  Fijn weekend,
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sanne, ik vind het knap dat je in je eentje gegaan bent. Het is nou eenmaal zo dat het toch het beste leert door het zelf te doen. Ik ben ook geen held voor grote afstanden maar in de stad rijden vind ik het ergste. Zo hebben we allemaal wat. Ik kijk ook liever naar de mooie dingen om me heen dan op de weg. Maar wat heb je er weer wat moois van gemaakt. Het ziet er prachtige uit en wat een mooie spullen heeft Johan ook. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed dat je toch gegaan bent! Wat een ontzettend leuke klus om lekker tussen al deze prachtige spulletjes te mogen werken en er met elkaar wat gezelligs van te maken.

  Fijn weekend,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed van je dat het toch gedaan hebt, en nadat je een beetje bij was gekomen was je vast heel trots op jezelf. En toen je terug reed ging het vast al veel beter ! Het ziet er fantastisch uit, jammer dat het niet naast de deur is anders maar een goede reden voor een lekker weekend weg !

  Lieve groet,
  Yvonne
  www.metbrocantlabel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap van je hoor , zowel het autorijden als de klus zelf . Wat een mooie winkel wordt dat zeg !
  Moet er toch maar eens heen , wie weet op hemelvaartsdag......

  fijne zondag verder, hartelijke groet van Gea

  ps: je ballusters staan hier nog he , je bent ook van harte welkom om ze een keer te halen hoor (onder het genot van een kopje thee)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi nou je bent niet de enigste hoor als ik ergens naartoe moet waar ik het niet ken dan kom ik niet op de plek van bestemming maar heel ergens anders drama
  maar het ziet er geweldig uit heel mooi gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt jezelf overwonnen, good for you! Dat zink bij elkaar trekt wel mijn aandacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi Susan,
  yoe have beautyful things in your blog. I think I have yet come up to visit.

  Greetings from Dortmund
  Viola

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goed dat je er toch naartoe bent gereden.
  Want hoe je het weer allemaal gestyled hebt is weer helemaal super.
  Echt leuk om zoveel oude spulletjes door je handen te laten gaan, en ze allemaal een mooi plaatsje te geven,.

  liefs colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat ziet het er allemaal mooi uit, dat word weer een super gave winkel met heeeeeele mooie spulletjes. Zal er vast wel eens heen gaan. Ik zit aan de andere kant van de afsluitdijk dus dat is wel te doen. Fijne week nog. Groeten , Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heeeeele leuke mama hoor , hahaha, vraag de meiden maar , die zullen zeggen dat ik af en toe hartstikke gek ben maar ze zijn het gewend en als het nodig is ben ik serieus hoor en kunnen ze al hun beslommeringen bij me kwijt .

  Maar dat gek doen hou ik en dat vinden ze ook niet erg ....(denk ik )

  Welterusten meid, ik ga er ook gauw in , morgen weer werken (6.00u opstaan ) en ik ben nog maar amper bij van gisteren (poeh hé , ben geen 18 meer hoor )

  groetjessss Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Meravigliose queste immagini!!! Un caro saluto, *Maristella*.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat ziet er geweldig uit! Goed dat je je onzekerheid hebt overwonnen, volhouden!
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen