maandag 24 oktober 2016

Winter shoot in Brocante Blog Magazine Nr3

Het is al weer veel langer geleden dan de planning was om weer een blog te schrijven voor jullie. Er kwam van alles tussen en inmiddels zijn we ook bevallen van onze zoon Gijs die vandaag alweer 4 weken oud is. 

Hierbij de foto's van de shoot die we hebben gemaakt aan het eind van onze bouwvak. Ik was al geruime tijd op zoek naar een passende locatie voor deze shoot. Uiteindelijk vonden we die veel dichter bij huis dan we hadden verwacht. Op nog geen 10 minuten van ons huis staat een prachtige oude graanfabriek. 
Na een gesprek met de eigenaar hadden we al snel een paar dagen afgesproken dat we mochten fotograferen. Meerdere keren zijn we met de bus vol heen en terug gereden om alles mooi op de foto te krijgen. Het was enorm veel werk omdat je nu niet iets in een bestaand interieur fotografeert en een klein beetje moet afstylen maar je begint vanaf nul. Overal moet je aan denken, wanneer is het licht inval het gunstigst op deze plek, kan ik nu beter hier fotograferen of eerst tegen die muur aan de andere kant van het gebouw ivm harde schaduwen etc. Welke materialen gebruik ik voor deze foto, is dat handig of wil ik die liever combineren met dat. 

Het was in ieder geval een hele gave shoot om te maken, en ik hoop dat ik nog veel vaker dit soort shoots mag maken. Inmiddels zijn we al druk aan het oriĆ«nteren voor andere locaties. 
Om de complete reportage te zien kun je het tijdschrift vanaf morgen bij de bruna kopen of je zoekt een dichtstbijzijnd verkooppunt via de site http://www.brocanteblog.nl/#
6 opmerkingen:

 1. Sanne,
  Wat een prachtige foto's
  Hier mag je echt trots op zijn
  Je hebt echt talent voor styling en fotografie
  Zie al uit naar je volgende foto shoot
  Groet Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je altijd lieve reacties! De volgende ligt al klaar ;)
   Groetjess

   Verwijderen
 2. Mooi zeg!
  De foto's, de spullen en de lokatie
  Groetjes,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Barry,
   bedankt voor je reactie. Leuk als iemand reageert op mijn blog. Groetjess

   Verwijderen
 3. Hele mooie foto's, altijd fijn zo'n prachtige locatie in de buurt.
  Nog gefeliciteerd met de geboorte van Gijs!
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw prachtige foto's die mij aanspreken , mijn favoriet met het schapenvacht en de geweien .
  Gefeliciteerd met de geboorte van jouw zoontje ...
  Groetjes
  Christel , Garcya's place

  BeantwoordenVerwijderen