vrijdag 20 januari 2012

Jaarkalender deel 2

Zo, hij is af. Ben tevreden. Eerst maar 3 besteld, we zullen zien hoe hard het gaat. Ze staan al online. Heb je belang wees er dan snel bij.Nog een nieuwtje. Wij krijgen een puppy. Een vriendin van me heeft een zwanger hondje..en ik wil al heel lang een hondje. Nu is het dan eindelijk zo ver..5 februari moet ze bevallen. Het hondje lijkt op een tibetaanse terrier/malthezer..zo'n wit langharig hondje maar dan niet zo fluffy wel stoer! Maar een puppy mocht ik op 1 voorwaarde en dat was stoppen met roken. Dus ik met mijn grote mond..ohh dat lukt me wel..Nou het is nu Dag 4 dat ik ben gestopt. Heb het er erg moeilijk mee. Vooral omdat om me heen veel word gerookt. Maar ik wil een hondje dus zal t moeten volhouden!

Zondag weer nieuwe spullen online. Alvast een heel fijn weekend!

7 opmerkingen:

 1. Het is een mooie kalender geworden! Wat een leuk vooruitzicht dat jullie een puppy krijgen! Zoek de online versie van het boek van Alan Carr eens op, dit boek heeft ons erg goed geholpen. In het voorjaar zijn we alweer 4 jaar rookvrij :-)
  Succes alvast en een fijn weekend! Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met het stoppen met roken.
  Ik heb zelf nooit gerookt, maar het lijkt mij super moeilijk.
  Maar als je dan aan een puppy denkt..
  Het gaat je lukken.
  Groetjes Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wil je veel succes wensen met het stoppen! Ben ook gestopt, al weer 5 jaar geleden en ben er nog elke dag zoooooo ontzettend blij om. Ook ik heb het er heel erg moeilijk mee gehad en ook ik heb heel veel baat gehad bij het boek van Alan Carr. Ik sleepte het de hele dag met me mee, vooral toen ik begon in te zien dat het echt waar is wat hij zegt.
  Maar ja, het vooruitzicht op een puppy is natuurlijk helemaal geweldig!!!!
  Fijn weekend en lieve groetjes van Peet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk....een puppy......gezellig !! Succes met het stoppen met roken, zal best pittig zijn.
  Ik gebruik eigenlijk nooit kalenders, maar ik vindt deze wel heel erg mooi .
  Fijn weekend.
  Kieve groetjes van Bianca xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kalender heb je gemaakt.
  En een puppy, wat ontzettend leuk, nou...zet em op , je kan het. Veel succes met het stoppen met roken. Nu heb je ook echt een doel dus ook misschien een stok achter de deur.
  Fijn weekend.
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk een kleine pup en als hij eenmaal in huis is dan krijg je het zo druk dan denk je niet meer aan roken. Ik ben ook gestopt en het is gelukt.De gedachte van ik heb zin op een sigaret, duurt maar enkele seconden...Veel succes ermee en ben benieuwd dadelijk naar de foto's van je pup...groetjes Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel succes ,zelf heb ik nooit gerooktr maar mijn man is gestopt (meerdere pogingen hoor) maar nu al 2 jaar "clean" en hij is zo blij dat hij ervan af is ,idere keer als je zin hebt in een sigaret ,denk aan het kleine hondje!! succes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen