vrijdag 16 september 2011

wie helpt mij?

Een vriendin van me heeft gevraagd of haar serre gezelliger te maken. Dit is best een moeilijke klus aangezien het door de grote raampartijen al snel een bepaalde kilte uitstraalt. Nu hangen hier wel gordijnen voor maar er is geen enkele dichte muur, dus dit betekend dat ook alles op lage hoogte staat(tvkast hoogte, bank hoogte) alles heeft dezelfde hoogte. Ook staan er twee zwarte leren banken waar ze wel van af wil maar ze heeft 2 jonge katten dus wil nu nog geen nieuwe bank kopen. Daarnaast heeft ze twee kinderen en word er veel in de serre geleefd dus een kleed over de bank is ook niet echt ideaal.

Nu is mijn vraag wie heeft er leuke fotos van serre's en dan vooral inrichtingen natuurlijk. Het moet praktisch gezellig en niet te brocant zijn. Ik wil gelijk de aangrenzende eetkamer en keuken ook meepakken aangezien ze veel verschillende soorten meubels heeft(verschillende houtsoorten) lijkt het al snel rommelig. Mocht je wat leuke foto's hebben mag je me mailen op sanne.boer88@gmail.com
Graag even in het onderwerp; serre vermelden. Zodat ik weet waar het over gaat.

Alvast bedankt, ik ga nu met mijn ideetjes aan de slag.

Dit weekend gaan we weer op jacht in het buitenland, dus niet zondag maar maandag nieuwe artikelen online.
Fijn weekend!!

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Misschien dat je wat foto's kan laten zien hoe het er nu uit ziet, met een beeld kun je vaak iets meer. Er zullen dan spontaan nog meer idee├źn ontstaan. Een sidetable met leuke lampen, lekkere (bont)plaids,kussens of een grote palm als blikvanger...ik roep maar wat!
  Als ik nog foto's tegen kom zal ik aan je denken.

  Fijn weekend!
  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier een serre maar helaas amper in gebruik. We lopen er door heen naar buiten, er staat een kastje (met al mijn werkboeken), twee stoeltjes (waar alleen de kat zit) en de kattenbak. Dus ik kan je niet helpen. Maar heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga wel even op zoek..... stann er planten in, want met hoge potten kun je ook een leuk hoogte verschil maken !!Groetjes en een fijn weekend.
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. trouwens ik heb op het kastje wel een grote oude schilderijlijst staan tegen het raam. Van binnen een leuk gezicht omdat je naar buiten kijkt en van buiten leuk omdat de kat er heel vaak zit en dus in een lijstje. Hiermee werk je wel in de hoogte.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hai, wat zijn de maten van de serre? en zijn het ramen uit 1 stuk of roetjes? heb je wat foto's? Ook van de banken? met alle tips van de bloggers, je eigen kunde komt het toch helemaal goed...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hej, ik sluit mij helemaal aan bij Helena en Juule, mag je van je vriendin wat foto's op je blog plaatsen?? Met zoveel raampartijen kun je wellicht door planten (olijfboom) hoogte erin brengen. Succes:)

  BeantwoordenVerwijderen