maandag 12 september 2011

HerfstFair Orvelte

De fair in Orvelte was een groot suc6 :) Er kwamen zelfs klanten onder uit Duitsland(800km) rijden om ons te ontmoeten. We hebben erg veel geluk gehad met het weer, alleen zondag heeft het even gesputterd. Dit keer weinig bekenden gezien maar veel nieuwe leuke mensen ontmoet.
We hadden 1 kant wit, grijs zwart..in het midden echt het herfst gevoel met marters geweien(ik heb zelfs mijn eigen nog moeten verkopen zo hard gingen ze) en schapenvachten. Rechts hadden we dan de gekleurde hoek,, een tikje kitsch maar het blijft leuk :)
We hebben besloten om aankomend weekend eerst maar weer eens naar het Buitenland te gaan voor nieuwe handel, de winkel is zo goed als leeg. Ook moet ik ergens nog een rommelmarkt plannen voor de troepies. Maar de komende weekenden zitten vol met bezoekjes aan Duitsland(antons fam.) feestweek, verjaardagen en feestjes. hmm..

Een fijne week allemaal!!

13 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het weer mee heeft gezeten, dat zet toch ook wel de toon. Je hebt prachtige spullen, het ziet er allemaal erg sfeervol uit.

  Lieve Groet,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er super uit!
  Fijn he als mensen zo'n eind rijden....
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet je kraam er prachtig uit! De herfstsfeer is een geweldig idee geweest. Als de mensen dan zien hoe je het kan decoreren (en jij weet natuurlijk als geen ander hoe dat moet) dan vliegen de spullen vanzelf je kraam uit! Leuk dat je zo goed verkocht hebt. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De winkel bijna leeg??!! Dan heb je goede zaken gedaan Sanne, heerlijk voor je! En nog leuker is het natuurlijk dat er dan weer een goede reden is om op strooptocht te gaan in het buitenland :))
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het geslaagd was !! daar doe je het voor toch ????...fijne avond liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er allemaal prachtig uit Sanne!! Was in Den Haag, wou zooo graag komen, deelnemerslijst zag er interessant uit....zo ook jullie kraam!
  groetjes Lammy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig de kraam!
  Wat fijn dat het zo geslaagd was en zoveel verkocht is.
  En nu weer op zoek naar nieuwe vondsten.....
  Succes.
  Fijne avond,

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zag het er prachtig uit! Jammer jammer dat ik het gemist heb. Ik zie zoveel mooie dingetjes liggen :-)
  Veel succes met de nieuwe inkopen, ben benieuwd.
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie stand!!! Ben benieuwd naar je nieuwe aankopen !!!! Groetjes
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat het een succes was en ook een goede reden om weer richting het buitenland te gaan op zoek naar mooie nieuwe spullen.

  Fijne avond! Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Liebe Sanne es war so schön bei Euch***Der Markt ein Traum....eurer natürlich am besondersten.Wir sind die 800km gut nach Hause gekommen.Wir freuen uns schon Euch wieder zubesuchen.Viel Spass in Deutschland liebe grüsse Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat super voor je dat het zo geslaagd was, kijk daar doe je het uiteindelijk ook voor. Nu weer lekker op jacht naar spulletjes. Suc6.

  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat goed van jullie, dat zal wel lekker aanvoelen als je zo goed verkocht hebt! ziet er sfeervol uit! Succes met de nieuwe inkopen, Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen