vrijdag 21 januari 2011

Opruiming! Verhuizing..

Hallo Dames(en heren?)
Waarschijnlijk gaat het huis toch door, we hebben een mondelinge toezegging gekregen en zouden afgelopen week een brief ontvangen wanneer we erin konden, helaas is dit weer niet gebeurd.
De mevrouw die in het huis woont waar we willen gaan wonen gaat verhuizen naar Harkstede en in dat huis moest nog veel gedaan worden, door woningbouw en door de vorige bewoners..daarom blijft het maar uitlopen.. Maar volgens mij zag ik net 1 van de werknemers van de woningbouw daar een envelop (met sleutel??!) in de bus gooien dus wie weet..

Toch maar begonnen met opruimen dus. Er zijn al 2 containers met rotzooi weg(grr waarom maken ze die containers niet groter) Nu heb ik al een hele hoop op MP gezet en zou ik zeggen houd op mijn website de Winter Sale in de gaten want het gaat constant weg voor lage prijsjes. Ik meld het niet van te voren ls ik daar weer wat op zet dus houd het zelf in de gaten.

Er zijn al lekker wat spulletjes verkocht, een brocante trap uit de tuin, paardrijlaarzen, drie antieke tafeltjes een mooi boerenbankje. Het gaat lekker door. Dus houd je ogen open!


www.serviesenbrocante.nl
http://verkopers.marktplaats.nl/2701816

Ook krijg ik steeds meer de vraag waarom ik niet zoveel blogs meer plaats. Dit komt omdat ik wat inspiratieloos ben met de hoekjes uit mijn huis..aangezien ik weet dat we gaan verhuizen en dat straks alles veel mooier tot zijn recht komt (weg oerlelijk hoogpolig tapijt en meer muren jippie!) Dus ..ik zou zeggen heb nog even geduld met me..met een week of drie zullen de blogs met klusfoto's wel te zien zijn haha.
Fijn weekend alvast!

6 opmerkingen:

 1. Heeee....
  Heb je nu nog niet een brief binnen??wat duurt dat lang zeg.
  Het gaat toch wel door hé anders heb je straks alles verkocht en eehhh...
  Rustig aan hoor tot je de brief binnen hebt,even geduld nog stel je voor...
  Ik duim voor jullie.

  lieve groetjes
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu wat heerlijk nieuws zeg...eindelijk je droom in vervulling....
  Ik maak me geen zorgen hoor over je inspiratie, zodra je huis een feit is spat het vast weer van het beeld af......;0)
  Fijn weekend
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou moed houden dus......
  En als het doorgaat dan heb je genoeg te doen.

  Fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt je hoofd en handen nu vol met verhuisperikelen; bloggers zijn gedu;ldig wacht gewoon af, sterkte en plezier met verhuizing en inrichten van jullie nieuwe huis (ga er van uit dat er een huissleutel in de enveloppe zat).

  Goed weekend, groetjes van Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gijn dat je eindelijk zeker weet dat het doorgaat. Leuk hoor, straks alles weer opnieuw inrichten. Ben benieuwd naar de foto's van het nieuwe huis! Succes met ruimen! Gr. Peggy

  BeantwoordenVerwijderen