donderdag 6 januari 2011

Bah

Daar zit je dan in het nieuwe jaar, doodziek alleen op de bank. Ik had vanochtend zoveel medelijden met mezelf. Ben al een week ziek, snotverkouden, lam, moe, hoesten en ik blijf maar afvallen(nu weten diegene van jullie die me wel eens hebben gezien dat dat absoluut niet te bedoeling is)..Ik woog eindelijk al weer geruime tijd 57/58 kilo. Maar als ik nu naar mezelf kijk is dan ondertussen misschien al wel weer 53 kilo..en hoe lichter ik ben hoe sneller ik weer ziek word(geen weerstand)

Ik had medelijden met mezelf omdat ik ziek ben, omdat ik maandag zou beginnen met mn nieuwe werk maar de contracten nog steeds niet zijn getekend door de oppasmoeder en we nog niet zeker zijn of we het huis aan de overkant wel krijgen. Er is een nieuwe regel dat je niet meer als 33000 euro per jaar samen mag verdienen om een huis beneden de 600 euro te huren. Helaas kijkt de wetgeving alleen naar je inkomen want anders konden ze wel zien aan onze uitgaven dat wij never een huis van boven de 600 euro kunnen huren. Zoveel geld is er gewoon niet. Dus dit is nog afwachten hoe dit word berekend en of we wel recht op het huis hebben. Anders zullen we hier moeten blijven wonen tot er ooit geld genoeg is voor een hypotheekje..pff

De gevoelens van zelfmedelijden veranderden toen ik hoorde van een mevrouw een bekende die al geruime tijd kanker heeft, het ging een hele tijd "goed" ze bleef op het zelfde niveau werd niet zieker en niet beter, kon zo nog wel een behoorlijke tijd door gaan. Nu is de situatie dus verslechterd. Ze word zieker en zieker en heeft niet lang meer.. Wat loop ik dan te zeuren over een verkoudheid, oke het is vervelend maar volgende week is het vast over en die kilo's eet ik er wel weer aan, ookal duurt het lang. En zolang je elkaar hebt wat maken al die huizen en banen dan uit. Gezondheid en liefde dat is wat telt.

Nu maar onder de douche, kop thee en schouders eronder!!

21 opmerkingen:

 1. Kijk zo is het maar net....schouders eronder...
  en huppatee ;0)
  Nu vooruit na de thee hierbij een kop warme chocolade melk voor je....en tevens niet een toefje slagroom maar een hele bus zo cadeau erbij....ach en kom anders even bij mij in de kost dan zitten die kilo's er zo weer aan ;0)
  Heel veel beterschap en liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "gewoon"aan overgeven, het is niet anders! Ziek zijn is niet leuk, maar probeer lekker uit te rusten en af te wachten!
  Ik zie dat Bonnie hierboven haar paaseieren naar jou brengt, dus dat moet goed komen!
  Dus...ga lekker douchen en plant je kont op de bank.......komt goed!!!

  Beterschap!
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè bah, wat een ellende. Natuurlijk is al je eigen sores maar relatief wanneer je hoort dat iemand niet meer beter gaat worden. Maar daarom mag je je nog wel even heel erg zielig voelen...
  Heel erg beterschap en ik hoop dat het met het huis allemaal nog in orde komt.
  Kop d'r veur!!
  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Sanne,
  Je mag toch best soms de pest in hebben en een baaldag hebben? helemaal niet erg joh.

  Kan me heel goed voorstellen dat je de pest in hebt over het huis, je had er zo'n zin in, ik hoop dat het goedkomt voor jullie!

  En veel beterschap voor jou!
  Lieve groet,
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap! En goed uitzieken, anders herval je meteen!
  Groetjes, Saartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kom op meid, het komt altijd wel goed...het gaat alleen meestal niet zo, hoe wij het willen maar, 't komt goed! Beterschap Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beterschap meis! Balen hè zo'n begin van het nieuwe jaar en een nieuwe baan!
  Ik hoop en duim voor je dat het toch door kan gaan met het huis!
  liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nouuu,wat is dat nu dan toch ??
  Het huis gaat toch wel door ?! jullie hadden er zo op gerekend...bahh.
  Ziek Zwak en Misselijk,hier ook hoor en het wil maar niet overgaan.
  Maar als ik je bericht verder lees,aaccchhhh ja inderdaad waar hebben we het over hé..
  Net nog heel even tjes om de hoek gekeken bij mijn zus,ach ach die zit er zo bij zeg,zwaar overspannen,ppfff da,s ook niet zo bets hoor,ze is er zo ziek van..

  We moeten maar weer door Sanne !! snotterend en wel.

  Beterschap !!

  Lieve groetjes
  Dicky Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beterschap meis.....en inderdaad je gezondheid is het allerbelangrijkste !! knap maar snel weer op......liefs Ria....xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hopelijk voel je gauw wat beterder,probeer es wat extra vitamine c.

  Wat erg voor die vrouw zeg, je hoort het zoveel hé, mijn zus die heeft gisteren ook geen leuk bericht gekregen, pff wat naar allemaal joh.

  Fijne avond lieve groet Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wel balen allemaal, al is het maar een griep, je kan je er toch beroerd door voelen. Natuurlijk kan het altijd erger, dus blijven relativeren. En duimen maar dat het goedkomt met 'jullie' huis...lieve groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik miste je al vanmorgen, en dacht meteen Sanne is ziek. Nou.. ik hoop dat je snel weer opknapt. Wat jammer om te horen, dat er twijfel is om het huis, ik hoop echt dat er snel een beslissing komt, en dat jullie het krijgen, want dan kunnen al die mooie spullen eindelijk een plaatsje krijgen. Ik wens je heel veel beterschap toe.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beterschap Sanne! Dat klinkt niet best.
  Je mag wel een paar kilo's van mij overnemen..
  Ik duim voor het huis, dat het snel van jullie mag worden.
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 14. zo is het maar! gezondheid en liefde zijn het belangrijkste in het leven! een verkoudheid is stikvervelend (ik loop ook al enkele weken te snuffen en te hoesten), maar beschouw het als een oefening van je afweersysteem. een douche, een warme thee of grogg, een dikke pyama en het leed zal snel vergeten zijn. liefs, @nne
  p.s. mag ik dan toch even medelijden met je hebben, en je een dikke knuffel geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. OOhh, ik snap je zelfmedelijden wel hoor, alleen zo`n verhaal van een zieke mevrouw relativeert alles weer...en maar goed ook....Maar, kop op beterschap toegewenst en ik hoop dat dit een goed jaar voor je wordt!!
  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Beterschap! Zo'n bericht van een zieke vrouw zet je wel weer met beide benen op de grond!

  Hoop dat je je weer snel goed voelt!

  Lieve groet
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ach meissie, beterschap hoor. Jan heeft ook echt de griep (vanaf oudjaar)te pakken en is ook nog niet helemaal lekker.
  En je hebt mijn postuur, en dan is ieder pondje dat je kwijt raakt er een te veel. Maar goed, schouders eronder en houd moed. En ik duim voor je dat je het huis toch nog krijgt.

  fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kom hier voor het eerst, maar je hebt een leuke blog, en ik heb ook even in je webwinkeltje gekeken en die ziet er ook goed uit. Verder wens ik je heel veel beterschap. En dat verhaal van dat huis snap ik wel, wij hebben dan wel een koop huis, maar hebben heel weinig ruimte buiten. En we kijken altijd naar een ander huis met meer ruimte, maar dat is voor ons ook veel te duur. Dus dan zijn we maar weer tevreden met wat we hebben (toch een eigen huis en elkaar natuurlijk). En hebben we eigenlijk niets te klagen. Succes met alles! Prettig weekend. Groetjes Antoinette.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hee Sanne,

  Hoop dat je al wat opgeknapt bent, toch wel even een dip, ziek zijn en ineens onzekerheid over het huisje waar jullie naar toe willen
  maar idd er zijn ergere dingen als je om je heen kijkt, wil niet zeggen dat het wel balen blijft hoor
  Maar schouders eronder meid, leef met de dag, en zie wat er op je pad komt, kan vaak verrassende wendingen nemen
  Beterschap
  lieve groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hoi ik ga je volgen
  wat balen dan heb je echt zwaar de griep
  goed uitzieken
  ik ging altijd naar een klassiek homeopaat tevens huisarts
  en die zei als je ziek bent moet je 4 dagen lang
  vit c tabletten 1000 mg 3x per dag innemen en dat 4 dagen lang
  ik heb daar baat bij
  het kan geen kwaad je plast het weer uit en het doodt bacteriën echt een aanrader
  probeer het maar beterschap
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen