vrijdag 12 november 2010

Drukte

Jongens dan denk je dat je werkloos bent en je gaat vervelen maar niets is minder waar! Veel op zoek naar nieuwe handel, spullen heen en weer van mama naar mij en weer naar klanten toe, werk zoeken, huishouding en ondertussen heb ik nog mijn kast opgehaald. Daarom ben ik ook wat minder bij jullie op visite geweest, komende week komt daar hopelijk weer verandering in!


Natuurlijk ook weer wat handel voor mezelf gescoord, prachtige kleine papieren roosjes, een prachtig antiek wassen bruidskroontje en eindelijk die weegschaal die in het volgende huis een prachtig plekje zal krijgen.

Eindelijk dan ook mijn kast opgehaald, 2 dagen aan het krabben, schoonmaken en inrichten geweest, hij is zoooo mooi! Morgen na de jacht zal ik eens wat foto's maken en die van de week plaatsen, jammer genoeg pasten niet alle drie de delen naast elkaar en moest er 1 naar de bijkeuken. Maar nog is het plaatje prachtig.. Hij moet eigenlijk iets meer op de ruimte, maar het hele huis heeft op zijn kop gestaan om die kast maar ergens een plekje te geven! Er staan zoveel dingen op andere plekken, heb afscheid genomen van spullen en die weer in de winkel gezet.
Houd de webwinkel dus in de gaten! Nu even snel onder de douche door en dan bij jullie blogs bijlezen! Een heel fijn weekend!

8 opmerkingen:

 1. Oh, wat een gave foto's! Ik ben wel heel benieuwd naar je nieuwe kast!
  Wij hebben ook niet zo'n groot huis, klein vindt ikzelf veel knusser. Mijn sfeerhoekjes verander ik dan ook regelmatig. Zo verveelt het nooit als je afwisselt. ;-)
  Hugs van Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en gezellig allemaal.....ik hou heus je winkel in de gaten hoor...maar als ik dan kom is alles alweer gereserveerd.......hahahah!! maar er komt en dag en dan is het bingo !! ...fijn weekend geniet van alles !!! liefs Ria.......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die roosjes ken ik, ik heb daar een kransje van, heel lief. Heb ik al jaren, die blijft mooi.
  Ik breng regelmatig een bezoekje aan je shop en maar genieten van al het moois, maar wat ik zoek ben ik nog niet tegen gekomen of is gereserveerd :-/ tja...geduld...
  Je hebt weer leuke spulletjes gescoord!
  Fijne avond en geniet van een gezellig weekend
  Liefs,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus eigenlijk had je nog niet echt een goede plek voor je kast ;) Maar nu staan er 2 delen begrijp ik bij elkaar en 1 los... ben benieuwd naar de foto's!
  Groeten, Corine(THUIS)
  PS. Kun je mij vertellen hoe jouw blog zo mooi breed komt? Ik probeer 'm al zolang ook zo te krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. he Sanne,dat is leuk je hier te zien.Heb begin van t jaar eea. bij je gekocht en we hebben wat over en weer gehad over je webwinkel.Leuk om je hier tegen te komen ga je dan ook volgen.Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie plaatjes heb je weer. en dat we je webwinkel goed in de gaten moeten houden daar ben ik al lang achter:-). ik had al zoveel willen kopen bij je OA het engeltje maar altijd ben ik te laat :-(. maar geweldig voor jou dat het zo goed loopt
  maar ik ben wel super benieuwd naar je kast zeg..
  fijn weekend
  gr hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook benieuwd naar je kast. En ik wil me graag alsnog aanmelden voor je give away. Ook weer leuke spulletjes gekocht voor je webshop, ga ook gauw een keertje kijken.

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Reuze benieuwd waar en hoe je kast staat. Zal ongetwijfeld weer een prachtig kloppend geheel zijn.
  Schitterende sfeervolle foto's heb je gemaakt.
  Groetjes en een fijne zondag,
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen