dinsdag 22 maart 2016

Tiener X Paard


Vandaag de tweede tienerkamer afgestyled. Deze was wat lastiger als de vorige. Het meisje van de vorige kamer had een hele duidelijke smaak. Stoer, industrieel en indigo blauw. Het meisje van deze kamer vind eigenlijk alles mooi zowel stoer en landelijk. Maar het belangrijkste was dat er veel paarden in moesten komen. Na veel op elkaar afstemmen kon ik een paar weken terug beginnen met inkopen. De muren en plinten waren geverfd en de grote kast stond op zijn plek. 




Voorste mand - Karwei
Achterste mand - Leen Bakker

Tafeltje, kast en bed waren al aanwezig. Van haar ouders kreeg ze de grote hangstoel van de Xenos. Eerst zou alles blauw en wit worden maar door de stoel besloten we er ook wat zwarte accenten in te gooien. Zo werd het dressoir op Marktplaats gekocht en op mijn advies zwart geverfd met schoolbord verf. Hier kan ze met haar vriendinnen lekker op krijten.




Posters paarden - Zazzle
Lijst - Leen Bakker
Kast - Marktplaats
Krat, lantaarn riet en ster - Karwei
Glazen windlicht - Action
Bakplaat - www.serviesenbrocante.nl



Toen begon het zoeken naar leuke paarden spullen. Op Zazzle vond ik leuke paarden posters. (Let op als je hier ook een keer wilt bestellen, de posters worden in het buitenland gedrukt en het duurt dus even voordat ze binnen komen) We kochten op Marktplaats een zadel en hoofdstel. En voegden nog wat dingen uit haar eigen verzameling toe zoals het bit, sporen en hoefijzer en het kussen met het paardenhoofd van een winkeltje op Texel.


Linnen kleed - www.serviesenbrocante.nl


Aan de andere kant van haar kledingkast heeft ze een hoekje waar ze kan tutten. Hier hangt een klein spiegeltje van oma en er staat een grote passpiegel (niet op de foto)



Gistfles naturel - www.serviesenbrocante.nl
Waxinelichthouders - xenos


Lijsten - Leen Bakker





Posters paarden - Zazzle
Lijst - Leen Bakker
Kast - Marktplaats
Krat, lantaarn riet en ster - Karwei
Glazen windlicht - Action
Bakplaat - www.serviesenbrocante.nl

Dit was weer een hele leuke klus. Heb jij nou ook een ruimte waar je niet uit komt, zoek je meer eenheid in je huis of staat je huis te koop en lukt het maar niet om hem te verkopen. Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden; sanne.boer88@gmail.com




8 opmerkingen:

  1. Wat een mooie stoere meidenkamer!
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie stoere meidenkamer!
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heeft deze kamer een fijne sfeer.
    Erg goed gedaan!
    Groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, wat mooi!!!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. This is wonderful. I am not quite much with the internet, but I believe that what I just read is some good material. Thanks for writing such wonderful article. God bless.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I am extremely impressed along with your writing abilities and also with the format in your blog. Stay up to the excellent high quality writing, it's rare to find a nice weblog like this one these days.

    BeantwoordenVerwijderen