zaterdag 16 mei 2015

En nu?Ik plaats echt te weinig hier, afgelopen dagen hoorde ik dit meermaals op de fair in Emst. Sorry dames, maar facebook is zoo makkelijk. Toch even een kleine update.

Net het perfecte licht voor foto's.. Even wat mooie plaatjes geschoten en het jeukt alweer. Een tweede boek wordt hem eerst niet aangezien ik niet tevreden ben over onze keuken (aanrecht, vloer en plafond) Daarnaast zoveel tijdschriften, boeken en inrichtingen op het moment dat ik er niet warm voor loop nu. Toch wil ik iets met die foto's, maar wat. Nog een paar weken en dan hopelijk afgestudeerd, dan wil ik sowieso een mooie kalender en agenda voor 2016 maken (deze keer niet op het laatste moment) Daarnaast wil ik als er weer een beetje rust is mij gaan inschrijven voor cursussen (fotografie, styling) Ik wil graag meer opdrachten in de styling en in de fotografie, dus dan eerst investeren.
Zojuist alle verkochte spullen van de geweldige fair van de website gehaald, wat artikelen in de categorie Coup de Coeur in prijs verlaagd en een nieuwe update voor morgenavond klaar gezet. Ook met mijn site ben ik er nog niet helemaal uit. We hebben zoveel moeite om tijd te vinden om op inkoop te gaan (aangezien ik 2 tot 3 weekenden per maand werk en er thuis ook zoveel te doen is) Ik wil meer artikelen plaatsen als 4 per week. Maar er ook niet elke zondag aan vast zitten.
We gaan er maar weer eens een paar nachtjes over slapen. Ik wens jullie een fijne avond!

6 opmerkingen:

 1. Fb is leuk..maar ook veel meer onrust.....bloggen is echt mijn ding...heerlijk...vind nog steeds het lezen leuker als een blog maken..en op het moment gebeurd er ook niet zo veel ivm met hemmes...wel vind ik deze foto superrr Sanne...!...fijne zondag !..x!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om wat van je te horen, Ik zal proberen hier weer wat meer te plaatsen maar idd wat je zegt, druk .. sterkte daar! Groetjes

   Verwijderen
 2. Sanne, leuk weer wat van je te lezen
  Wat een super foto…

  Groet Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was in Emst en kan me je kraam wel herinneren. Zo leuk!
  Je moet je niet gek laten maken hoor. Jij blogt wanneer jij dat wilt.
  Maar ik moet zeggen, de foto is geweldig
  Groetjes,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I have MENTIONED you over at my blog!
  I hope what I inspired of you inspires many, in all things good and pure.

  Xx
  Bisous

  Doré

  BeantwoordenVerwijderen