maandag 1 juli 2013

Jacht

Afgelopen weekend weer op jacht geweest.. leuke markt helaas veel bekenden vanuit Nederland maar we hebben weer wat leuke spulletjes gevonden. Zit natuurlijk weer flink te dubben over wat wel of niet in de verkoop gaat.
Mooie pop, opgezette duifjes, kwispedoors, amish sterren, konijnenvachtjes..acht teveel om op te noemen :)


 Bijzonder he!


En zie hier het twijfelgeval, ik wilde deze kast eigenlijk als televisiekast maar dan staat de tv bijna op de grond en we hebben hem nu heel hoog. Er boven op is weer te hoog.. Nog maar even goed over nadenken..zucht.

Ben alweer druk aan het voorbereiden van de laatste fair dit jaar. 5 en 6 juli in Hellum bij Sientjes Dochter. Er stond al een artikel in de laatste ariadne brocante special.

Daarna ga ik met mijn werk op werkvakantie en ben ik anderhalf week afwezig..en dan natuurlijk onze drie weken bouwvak. Helaas wat onzekere tijden want Anton kreeg vrijdag te horen dat hij ontslag heeft gekregen per 1 sept. Uwv moet nog akkoord gaan aangezien hij een vast contract heeft. Ons huizenplan staat dus even op een heeeel laag pitje. Wat ik best moeilijk vind aangezien ik op de huidige plek niet gelukkig ben.. Maar we houden positieve hoop, Anton is nog maar 29 dus wie weet.. vorige keer is hij 5 maand werkloos geweest..laten we hopen dat het nu korter is.
Ik wens jullie een hele fijne vakantie met veel mooi weer en elkaar :)

5 opmerkingen:

 1. Super,super schön freue mich so auf Euch!!!
  grüß mir Anton und Kopf hoch♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie vondsten heb je weer gedaan! Veel plezier bij de laatste fair en dan genieten van een welverdiende vakantie. Ik hoop voor jullie dat Anton snel een nieuwe baan vindt.

  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig ♥ je vondsten♥ allemaal..;))
  Geniet ven de laatste Fair♥ en ook ven jullie♥ vakantie♫..;))
  Succes♥ met het werk van je lief♥ ..;))
  Lieve♥ groet Gaby..♥;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohh wat een mooie vondsten heb je gedaan, en wat een mooie foto's heb je er van gemaakt. Ik hoop ook voor jullie dat Anton snel weer een baan vind, en dat jullie huizenplan toch door gaan kan
  Groetjes Corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gave spulletjes zeg!
  succes met alles...Groetjes, Milou.

  BeantwoordenVerwijderen