maandag 24 september 2012

Weekendje weg

Wat vliegt de tijd voorbij, alweer eind september. We zijn allemaal al weer bijna jarig.
Komend weekend gaan we een lang weekend weg met mijn schoonfamilie. Schoonmams word 50 en wil absoluut geen oude vrouwtjes in de tuin en dat soort dingen dus gaan we een weekend naar Schoorl.
Dit word vast een erg gezellig weekend, het kindje van Anton zn zus is 1 en gaat mee, en de pup van Antons ouders en onze Tjibbe gaat mee. Ben benieuwd hoe dat een heel weekend gaat.

De laatste tijd werk ik veel weekends, we hebben ook even geen tijd voor het buitenland, wat ik erg mis maar voor Anton is het wel even fijn, gewoon lekker uitslapen op zondag.

Nog even wat plaatjes van de laatste tijd, doordat ik met Servies en Brocante op Facebook zit vergeet ik blogspot nog wel eens.

Een fijne week gewenst!





dinsdag 18 september 2012

Drukte

Het blijft hier druk, werk, winkel, allerlei afspraken, we komen maar niet met onze kont tegelijk op de bank.
Net even weer de producten voor vanavond klaar gezet, met dit weer een echte herfst update.
Fijne Dag!




dinsdag 11 september 2012

Van everything en alles

Zo, wat is het hier druk. Vanaf Lille nog geen avond thuis geweest en rustig gezeten.. Elke dag is er iets, maar nog twee daagjes en dan heb ik eindelijk een dag zonder afspraken en dingen, even helemaal niets, heerlijk.

De fair op Orvelte was weer 1 en al gezelligheid, mooi opgezet en veel leuke klanten en bekenden gezien.
We hebben leuk verkocht..

Vanavond plaatst Anton de artikelen online, aangezien ik een vergadering heb, ik hoop er rond half 11 weer te zijn om jullie mailtjes te kunnen beantwoorden.

Ik wens jullie een fijne week!


donderdag 6 september 2012

Fair Orvelte

Tussen het gehaast door, snel even zitten met wat drinken om nog even een blog te plaatsen
Wat een gekkenhuis hier deze week, ontzettend veel verkocht dus dat betekend pakketten inpakken en wegbrengen, werken, nieuwe spullen regelen voor de fair, ondertussen het huishouden doen, auto inpakken, het gaat maar achter elkaar door..nu eten koken en dan rust..

Morgen, zaterdag en zondag staan we op Orvelte. Ik vind dit altijd een super gezellige sfeer en we hebben een auto vol brocante mee, het liefst gooide ik de kar er ook nog achter maar ja, heb een kraam gehuurd en geen tent ;)

Jullie zijn allemaal welkom van 10-17 elke dag van vrijdag t/m zondag
Hoop wat bekenden te spotten dit weekend
Fijn weekend iig!