maandag 24 september 2012

Weekendje weg

Wat vliegt de tijd voorbij, alweer eind september. We zijn allemaal al weer bijna jarig.
Komend weekend gaan we een lang weekend weg met mijn schoonfamilie. Schoonmams word 50 en wil absoluut geen oude vrouwtjes in de tuin en dat soort dingen dus gaan we een weekend naar Schoorl.
Dit word vast een erg gezellig weekend, het kindje van Anton zn zus is 1 en gaat mee, en de pup van Antons ouders en onze Tjibbe gaat mee. Ben benieuwd hoe dat een heel weekend gaat.

De laatste tijd werk ik veel weekends, we hebben ook even geen tijd voor het buitenland, wat ik erg mis maar voor Anton is het wel even fijn, gewoon lekker uitslapen op zondag.

Nog even wat plaatjes van de laatste tijd, doordat ik met Servies en Brocante op Facebook zit vergeet ik blogspot nog wel eens.

Een fijne week gewenst!

8 opmerkingen:

 1. Wat een romantische plaatjes zo met die pastel/poedertinten...

  Mooi hoor!

  Fijne week X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige foto's weer genieten hoor .
  en vast gefeliciteerd met je schoomoeder ik snap haar wel hoor ben ook net 50 geworden en van mij hoefde al die poespas ook niet .

  grtjs saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast gefeliciteerd met je schoonmoeder....Voor mij ook geen pop en al die poespas hoor ( duurt gelukkig nog 6 jaar ). IK vind de foto's prachtig, vooral de kleuren.
  Een hele fijn week.
  Liefs Bianca xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alvast gefeliciteerd. En ook al had ik geen moeite om 50 te worden, zo'n pop of foto's op de boom wilde ik dus ook niet.

  Liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Just discovered your lovely blog.
  I'm a new follower =)
  Have a nice day
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schoorl is erg leuk, dus dat wordt vast een heerlijk weekendje weg! Ik zou echt aanraden om een mooie duinwandeling te maken, de duinen zijn daar prachtig en je kunt er uren in rondwandelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt erg leuk. als je in Brabant een dagje weg gaat combineer het is met een hotelovernachting bij ons Hotel de Klok. erg leuk zo midden in Breda.

  BeantwoordenVerwijderen