maandag 29 oktober 2012

chillmodusWe kunnen hier echt merken dat het kouder word, dan zoeken de beestjes weer de warmte op en komen ze gezellig binnen liggen. Het begint er steeds meer op te lijken dat de katten Tjibbe accepteren. Dit heeft erg lang geduurd maar er word niet meer gevochten of achter elkaar aan gerend.
Monster (getijgerde kat) sloeg Tjibbe meermaals gericht met nagels naar ogen. Tjibbe liep constant achter de katten aan, de ene keer als in; waag het niet om bij mijn voerbakje te komen! De andere keer, speel nou met mij ik vind jullie zo lief! Nu als de katten in een erg goede bui zijn, strijken ze zichzelf tegen Tjibbe aan en knuffelen met hem. Dit gebeurd nog niet heel vaak maar wel steeds vaker. Ook Koekie(schildpadpoesje) word weer dikker. Ze zal altijd een klein poesje blijven maar ze was sinds Tjibbe's komst erg dun en gestresst. Nu begint ze weer te glimmen en word ze weer dikker. Heerlijk dat het toch zo kan :)Na een druk werkweekend, waarin ik van vrijdagmiddag aan een stuk door tot zondagavond heb gewerkt geniet ik altijd van mijn vrije maandag. Doen waar je zin in hebt, lekker uitslapen, muziekje aan, beetje in huis rommelen, klein beetje huishouding en met Tjibbe door het bos.
Straks even naar mams en vanavond de kapsalon even her inrichten. Er is veel verkocht en de lege plekken kunnen weer worden opgevuld.
Ik wens jullie een fijne week!

10 opmerkingen:

 1. wat fijn zeg dat ze het zo leuk met elkaar kunnen vinden. fijne vrije dag gewenst
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je vrije dag! Ik kan je dekentjes uit je header echt gebruiken! Ik vind het koude weer niet zo fijn, ik moet er nog aan wennen! Hele mooie foto's in deze post!

  Goedele

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het beter gaat tussen de poezen. Het heeft soms ook heel veel tijd nodig. Hier accepteren ze elkaar, en liggen soms wel op hetzelfde kussen. Maar Oh wee, als Joep de andere aanraakt.
  En wat vind ik dat paard toch mooi.....

  Fijne week
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja wir haben es uns auch auf dem Sofa vor dem Hofen gemütlich gemacht!!!
  Super schöne Bilder♥♥♥Auf bald Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wij hebben hier vaak de 2 poezen van mijn dochter in huis en dan is het ook altijd weer even wennen voor onze eigen katten .
  maar met hond en kat is het vaak nog lastiger dus fijn dat het al zo goed gaat .
  wat een leuke foto's van het beestenspul ze hebben allemaal een lekker plekje gevonden .

  mooie sfeer foto's weer tis altijd weer genieten bij je :) .

  een fijne maandag grtjs saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hoor dat het steeds beter gaat tussen de katten en je hond. En wat zien ze er relaxt uit zo op de foto. Geniet van je vrije dag. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat het steeds beter gaat tussen de poezen en de hond.
  En neem het er maar lekker met je vrije dag.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig kunnen de beestjes het beter vinden met elkaar, zeker nu ze met de winnende kou meer op elkaars lip zullen moeten vertoeven!

  Hier precies hetzelfde: Na een druk weekend vandaag zo min mogelijk 'moeten'!

  Fijne avond nog X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijk ontspannen sfeertje op je foto's! Fijn om een dagje te rommelen na een druk weekend.

  Fijne dag. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke blog heb jij, ik heb me gelijk als volger aangemeld, misschien vind je het ook leuk om mij te volgen mylovelypinkhome.blogspot.com.

  groetjes
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen