maandag 9 juli 2012

regenachtig buitenland

Oh get wat een zondag hebben we gehad.
Zaterdagnacht op tijd vertrokken eerst ging het heerlijk, lekker rustig op de weg en maar toeren..maar toen we nog een uurtje moesten rijden kwam er toch een bui los..twee keer de afslag gemist naar de eerste markt omdat we door het slechte wegdek en de dikke regen hem gewoon niet zagen aankomen.
De markt viel door de regen vreselijk tegen, handelaren haalden hun spullen niet uit de vrachtwagen ivm het nat worden van hun spullen en de helft pakte al vroeg weer in. Om 8 uur sochtends was ik dan ook al klaar helemaal doorweekt. Het water sopte tussen mijn tenen door bij elke stap die ik maakte. We hebben de toeristische route verder genomen omdat we beide voor geen goud weer 70 op de snelweg wilden rijden waar je geen hand voor ogen zag. Om half 11 kwamen we bij ons volgende adresje aan, even lekker opwarmen, en spulletjes uitzoeken. Uit eindelijk hebben we ipv 3 uur nog weer 4,5 uur over de terug weg gedaan met alleen maar omleidingen en weg afzettingen en ongelukken..wat een drama we waren helemaal kapot!
Maar gelukkig toch wel wat spulletjes gevonden, vooral meubeltjes aangezien die wel nat mochten worden van de handelaren. Ach in de zomervakantie gaan we weer wat markten bij langs komt helemaal goed :)8 opmerkingen:

 1. toch nog leuke aankopen , jammer van het weer ..hoor net dat we deze week ook hier dit weer krijgen pfffffffff beloofd wat ....fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je hebt mooie spulletjes!!balen he,dat weer!!Hier ist niet veel beter!
  Lieve groet ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat is verschrikkelijk zo moeten rijden op de snelweg als het plenst van de regen.
  Jullie hebben in ieder geval prachtige spullen gekocht.

  Fijne dag nog!

  Lieve groet, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spitzen heb je gekocht.
  Zijn ze te koop?

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer, zulk slecht weer! Was hier ook vreselijk hoor. Gisteren nog een markt in de buurt bezocht, maar ook daar lag alles in de auto's of onder dekzeilen.
  Toch zie ik weer prachtige dingen op je foto's.
  Lieve groetjes, Peet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet niet waar jullie hebben gezeten.. maar misschien hebben we wel op dezelfde plekken rond gereden. Ook wij zaten in een vreselijke bui en inderdaad de handelaren vonden het ook niet aanlokkelijk om hun spullen buiten te zetten.
  Jammer..!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, jakkie...hoop dat je ondanks het natte weer nog wat leuke spullen hebt weten te bemachtigen...

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn jouw spulletjes toch altijd mooi...
  super gewoon
  groetjes Kari

  BeantwoordenVerwijderen