woensdag 10 augustus 2011

Terug van Belgie

Ohh wat hebben wij een leuk weekend gehad, het begon allemaal wat moeilijk.. Vrijdagochtend eerst ons lieve meisje begraven en dan ga je toch niet lekker weg. We zijn om 9 uur vertrokken en we reden van de ene file in de andere file. Ook konden we niet al te snel omdat we de aanhanger mee hadden. Uiteindelijk kwamen we om kwart over 3 aan op de camping. Snel tent opgezet en stadje aubel in. Lekkere pizza gegeten en weer terug naar de camping. De fotos van de omgeving zal ik nog laten zien maar die had Anton al van de camera gehaald dus staat ergens anders op.

Voor zaterdag hadden we 4 markten gepland. De eerste begon al om 4 uur dus om 3 uur ging onze wekker en zaten we in de auto. Uiteindelijk vielen alle kleine marktjes wat tegen, sommige waren er niet eens omdat er een berg was ingestort of er lawine gevaar was. Gelukkig waren we zo slim om alles toeristisch te rijden en kwamen we zomaar ook markten tegen die we op internet niet hadden gezien. Zaterdagmiddag kwamen we vermoeid terug. Maar een blik eten open getrokken en toen lagen we na een potje midgetgolf om half 9 al weer op bed..Vanaf toen werd het weer alleen maar erger. Ons tentje bleek niet lekdicht. We hebben dus zaterdagnacht, zondagnacht en maandagnacht in een natte tent met natte kussens en dekens gelegen. Wij hadden beide het idee dat we nooit meer warm zouden worden.
Zondagochtend zijn we er weer om 4 uur uit gegaan en stonden we om 5 uur alweer inkopen te doen. De andere marktjes vielen weer behoorlijk tegen en besloten we om lekker te gaan shoppen in Maastricht. Ik heb voor het eerst in mijn leven een horloge gekocht. Toch handiger dan elke keer op je mobieltje kijken. En voor Anton eindelijk een nieuwe broek.

Maandag zijn we nog naar een handelaar gereden en dit bleek een goed plan want nu was de aanhanger toch niet voor niets mee. Op de markten hadden we namelijk alleen maar breekbare spullen gekocht die in de auto mee terug moesten.
Maandagavond hebben we alles in de regen ingepakt en dinsdagochtend zijn we weer terug gereden om 9 uur half 10 sochtends. Dit keer viel het super mee, het was heerlijk rustig op de weg en we waren om half 2 al thuis.
Ik heb zelf de heenweg 80km en de terug reis 110 km gereden om anton wat te ontlasten, hier ben ik best wel trots op..in een vreemd land 4 baans wegen met een zwaar beladen kar :D

Nou nu de fotos waar jullie natuurlijk op wachten.Zoals jullie zien was het de moeite wel waard, het grappige was dat ik op de camping al spullen heb verkocht aan mensen die er stonden..dus er is al wat weg. We hebben besloten om het snel weer te doen maar dan in een trekkershutje te overnachten. Mama wil ook graag mee en dat zou ideaal zijn want dan kan de kar achter de caddy maar we moeten papa nog even overhalen ;)
Nu snel al jullie blogs eens even bij lezen.
Vanavond komen er weer nieuwe artikelen online, ik zal er ook spullen van Belgie tussen zetten.
Fijne dag!

8 opmerkingen:

 1. Wat een barre zoektocht, maar fijn dat je toch leuke spulletjes hebt gevonden. En Maastricht is altijd gezellig. Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer van het poesje! Mooie foto's van de nieuwe spullen. Liefs, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey,
  soooo beautiful things you brought with....
  Lovely!
  Greetings,
  Simone :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie spullen Sanne......leuk hoor!!...liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn te lezen dat je ondanks het trieste begin van deze trip en het slechte weer een goed gevoel heb overgehouden aan jullie reis naar Belgie... En dan ook met mooie spullen huiswaarts gekeerd ondanks die tegenvallende markten: Goed gedaan!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat jullie het ondanks de moeilijke start toch leuk hebben gehad en zeker niet voor niks geweest zijn. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Enne stoer dat je gereden hebt! Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed om te lezen dat je ondanks het verdriet/gemis het leuk hebt gehad.....
  Wat een mooie vondsten!

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie spullen heb je gescoord Sanne, was vast wel leuk om te doen anders ging je niet weer he .... nu maar hopen dat je vader ook mee wil .....

  Ik moet nog steeds bij je komen , gaat echt gebeuren hoor maar je kent het ...druk,druk, druk ...ben zelfs alweer aan het werk . Twee weken is wel erg kort hoor .

  We zijn bezig met verven en sauzen in de kamer en keuken, alles krijgt een lik verf en het wordt al heerlijk licht allemaal.
  Erwin is nog wel een week vrijd dus die gaat nog even door.

  Nou,na deze week mail ik even voor een afspraak .
  fijne avond nog , liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen