vrijdag 18 maart 2011

aaaargh

Ow dames, het wil niet..ik weet het nu gaan jullie aaaallemaal zeggen; sanne je moet geduld hebben en: het moet groeien..maar ik ben nou eenmaal niet van het wachten en geduld..ik ben gewoon miss ongeduld met hoofdletter M en hoofdletter O..+ wat uitroeptekens..grr

Ik wil de bank lichter, de schapenvachten moeten naar boven want dat vind ik toch echt winters..maar de bank staat tegen een witte muur dus dan word het zo wit en licht en lievig en daar ben ik toch ook weer niet van..welk antiek kleed..linnen kleed of kussen ik er ook opmieter ik word niet tevreden..en dan nog het regaal erboven..in het andere huis hing er hetzelfde aan er stond hetzelfde op en toch lijkt het hier 10x anders..veel witter en leeg..
en waarom zijn er nou nog geen bloemen die bloeien :P heb allemaal vazen en flessen die wachten om gevuld te worden..

Nou ja, jullie snappen het wel..ik zit nog niet op mn plek hier..ben nog steeds op zoek naar oude planken voor nieuwe vensterbanken..ik vind nog steeds dat de bank en de tv van plek moeten ruilen..en ik wil iets over dwars zetten, zo dwars als ik zelf ben vind ik het niet mooi dat alles zo standaard tegen de muren staat..maar dan zou de bank dus midden in de kamer moeten..wat ik prima vind maar hoe en wat en waar doe ik dan met tv en tv kast..Normaal zou ik het rustig af w8 dat anton thuis komt..en dan op zaterdag met zn 2e de hele boel een paar keer omgooien totdat ik tevreden ben.. ik ga namelijk niet alleen aan die dure tv en tv kast lopen trekken..straks krassen in het laminaat of tv op de kop op de grond..maar we moeten morgen naar Duitsland Anton zijn oma is jarig..dus dat word dan zondag? of moet ik zondag op jacht na handel..

owww ik word soms zo moe van mezelf :S..waarom kan ik het bij een ander allemaal zo verzetten en vertellen hoe het moet en bij mezelf niet..het zullen wel lentekriebels zijn

Monster vind de vensterbanken ook niet goed..hij lijkt te genieten maar zit elke keer met ge irriteerde oren in de vensterbank..grr ik kan hier niet fatsoenlijk liggen!

En waag niet te zeggen dat ik geduld moet hebben :P ;)
Je ziet het zelfs aan mn foto's dat ik mn ding niet kan vinden..oww hebben jullie allemaal al medelijden met Anton? hihi

15 opmerkingen:

  1. Oo, ik hoor het al, ja,ja... Je wilt vanalles.
    Neem afstand! Even wat anders gaan doen, want je wilt te veel. En dan zie je het niet meer...hihi. wat eens wijsheid, hè. Moet ik zelf ook vaak doen. ~Ik vind het prachtig wat je heb staan~ Maar je moet je hoofd even leeg maken...succes ermee,Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee hoor, ik ga het niet zeggen. Ikzelf ben ook een die altijd blijft schuiven en iets nieuws wil tot het bevalt, maar dan komt er weer iets nieuws op mijn pad, zoals bv luiken en dan moeten andere dingen weer schuiven. Ik dacht al, heeft ze nou dat mooie luik van de afzuigkap gehaald, zal toch niet, stond er juist zo mooi, maar gelukkig had je er 2. Ik vind hem geweldig en die kleur, super, en je hebt gelijk, alles wordt meteen mooier als het ervoor staat. Ben ook blij met de zalfpotjes.
    Succes met schuiven. Lieve groet Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jawel !! ik ga het wel eggen hoor,je bent ongeduldig !! ooohhh whaaa echt waar hoor..
    Oplossing ????? die is er ook....terug naar het oude huis...
    Nee hoor meid,echt je moet altijd wennen in een ander huis laat de boel maar gewoon even de boel geniet volgende week van het lekkere weer wat ze voorspellen...ahummm en ehhhh op naar Loods 10 voor planken voor de vensterbanken is Monster ook weer happy.
    Hoeze arme ANTON.....komt ie gewoon een weekje hier logeren om bij te komen toch..haha.

    Groetjesss
    Dicky Marie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. OHH I try to understand what happend but the translator does not work! ARRRGHHH!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ha ha ik ga het ook niet zeggen want de pot verwijt dan de ketel :P een juffertje ongeduld dat ben ik namelijk ook.
    maar kan me wel vinden in de wijze woorden van nicole je moet inderdaad denk ik wat afstand nemen.
    dus mss maar goed dat je naar die tante moet.
    toch suc6 met het schuiven want dat ga je vast nog wel doen :P


    grtjs saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Sanne,
    Ben ik nog eens. Ik zag je berichtje bij mijn post over de lijn. Bedankt voor je lieve complimentje.
    liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik zeg niets...kan me helemaal vinden in wat je schrijft!!!
    och die arme mannen van ons...en wat blijven ze toch altijd weer lief en behulpzaam?! hihihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zeg niks maar kan het wel begrijpen je hebt je draai nog niet gevonden.
    Misschien de bank iets van de muur dat geeft lucht. nou ga maar lekker door met zeulen en sjouwen . Weet zeker t komt goed. Liefs Leni

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jij hebt je draai niet gevonden, maar poes blijkbaar ook niet (heet die schat écht "Monster"??). Laat het gewoon betijen. Ik heb er 2 jaar (ja je leest het goed) om van mijn rommel- en strijkkamer, een gezellig internetkamertje te maken. Al die tijd heb ik zitten malen om mijn monster (een oude gietijzeren radiator die én scheef én assymetrisch hing) te verbergen. En plots - op een nacht - vond ik dé manier om het monster zonder al te hoge kosten te temmen. Reken maar, bij jou valt alles weldra op z'n pootjes. Liefs, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik snap je helemaal, heb deze week zelf ook de hele kamer omgegooid, er zit dan een stuk onrust in je wat niet eerder weggaat dan dat alles naar je zin is, erg he!!! Ik heb dus alles zelf gedaan overal met dikke spierballen viltjes ondergeplakt, kasten, bank, stoelen echt alles!!!!!!! Toen kon ik mijn gang gaan lekker licht schuift alles dan en geen krassen op onze nieuwe vloer natuurlijk.(had wel spierpijn de dag erna)
    De tv en de tv kast hebben we 's avonds samen gedaan maar voor de rest heb ik alles rustig op mijn eigen gemak gedaan en dat werkt het beste, geen ongeduldige man in je nek te hijgen(sorry mannen) Ik hoop dat je de tijd vind om nog even lekker te schuiven met je spullen en wens je veel succes ermee!!!!
    Trouwens je foto's zijn mooi hoor, dat zit echt in jezelf.

    Een heel fijn schuifweekend,
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik snap je helemaal.... Omdat ik zelf momenteel een beetje een dip heb, komt er ook helemaal niets uit mijn handen. Vanmiddag liep ik ook een beetje te zeulen met allerlei spul, want het lukt me maar niet om iets leuks op de eettafel te zetten. Manlief zegt dan het staat toch goed zo. NEE.....dat staat het niet. Dus ik weet heel goed wat je bedoelt. Wat zijn wij toch erg hé..... Maar ja, ze zijn toch voor ons persoontje gevallen moet je maar denken.

    Succes......en komt allemaal goed schatje.....

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mag ik zeggen dat ik het zo op de foto's erg leuk vind staan of blaas je me dat omver haha.
    Het thuis gevoel moet gewoon nog een beetje groeien denk ik.
    Succes en groetjes, Sas

    BeantwoordenVerwijderen
  13. o.o.o.o.....dat klinkt als een kleine meltdown....neeeee....ik zal niet zeggen dat je geduld moet hebben ( ik zal het alleen denken :) )
    Valt toch best meee.of niet......aan mij heb je dus ook niets.....laat alles maar vallen en kijk er over een paar dagen met een frisse blik naar....helpt vast.
    Toch nog een fijn weekend.
    Lieve groetjes van Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  14. .... En???? Wat heb je gisteren nou gedaan???....

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hahahaha, ik zeg niks .............ben zelf ook wel een beetje zo. als ik iets in m'n hoofd heb...bijvoorbeeld een mooie spiegel voor in de gang heb ik het liefste gisteren nog eentje gevonden als vandaag .

    Maarrre je mag wel even voor me uitkijken hoor , vind zo'n franse met kuif erg mooi maar die zijn zo duur . Kijk maar of je wat ziet voor me, kan natuurlijk niet nu al zeggen of ik hem dan neem .
    Maat mag zo'n 60 breed zijn en ongeveer 1 meter hoog .

    Alvast bedankt voor het kijken !!
    En oefenen he ....G...E...D..U...L....D ........arme arme Anton ....hihihi

    doeiiiii xxx Gea

    BeantwoordenVerwijderen