donderdag 15 juli 2010

Vakantieee

Eindelijk, vakantie..4 hele weken om van te genieten. Vandaag eindelijk uitslag gekregen wanneer ik rij examen heb. Voor de 2de keer, ik geef dus ook de datum dit keer niet door, anders moet ik weer zooo veel mensen laten weten als ik zak haha. Dus, wish me luck..aaah haha. Nog even wat spanning, en dan hopelijk van de vakantie lekker overal zelf heen kunnen karren, heeerlijk wat een luxe!

6 opmerkingen:

 1. Ik wens je heel veel geluk en sterkte meis !!!.....ik heb het de derde keer pas gehaald.....tjeeee....wat een ellende vond ik dat....theorie gelijk in 1 keer.............maar dat rijden.........dus zelfs ik kan het dus jij zeker !!! liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, nou ik moet hem halen, anders moet ik mijn theorie ook overdoen grr.. heb flink wat gezeur gehad met verschillende instructeurs, daarom ben ik al ong anderhalf jaar met tussenpozen aan het rijden.. Dus moet hem halen, anders nieuwe theorie brr..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat je vakantie hebt en wat spannend dat je voor je rij-examen moet maar deze keer haal je het toch gewoon eventjes ..........ik wens je in elk geval heeeeel veeel succes , weet nog wel dat ik het zelf ook ontzettend spannend vond dus ik leef met je mee.

  Ik kom deze vakantie echt even langs om tussen je spulletjes te neuzen .
  Tot dan , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh...spannend! Veel succes, ik zal elke dag even voor je duimen (van hele dagen duimen krijg ik kramp hi hi...ik weet tenslotte niet hoelang het nog duurt, voordat je examen mag doen)! En ontspan hè...!!

  Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes voor het afrijden meid. Je gaat het gewoon halen hoor....
  En een fijne vakantie, hier begint hij vandaag ook voor 4 weken.
  Heerlijk....

  groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank jullie wel allemaal, laat ik zeggen, komende week gaat het gebeuren :P.. Net nog even rijles gehad en dat ging best goed. Ik weet ook wel dat ik het kan, maar die zenuwen he, die hebben het vorige keer ook verpest!

  BeantwoordenVerwijderen