maandag 29 oktober 2012

chillmodusWe kunnen hier echt merken dat het kouder word, dan zoeken de beestjes weer de warmte op en komen ze gezellig binnen liggen. Het begint er steeds meer op te lijken dat de katten Tjibbe accepteren. Dit heeft erg lang geduurd maar er word niet meer gevochten of achter elkaar aan gerend.
Monster (getijgerde kat) sloeg Tjibbe meermaals gericht met nagels naar ogen. Tjibbe liep constant achter de katten aan, de ene keer als in; waag het niet om bij mijn voerbakje te komen! De andere keer, speel nou met mij ik vind jullie zo lief! Nu als de katten in een erg goede bui zijn, strijken ze zichzelf tegen Tjibbe aan en knuffelen met hem. Dit gebeurd nog niet heel vaak maar wel steeds vaker. Ook Koekie(schildpadpoesje) word weer dikker. Ze zal altijd een klein poesje blijven maar ze was sinds Tjibbe's komst erg dun en gestresst. Nu begint ze weer te glimmen en word ze weer dikker. Heerlijk dat het toch zo kan :)Na een druk werkweekend, waarin ik van vrijdagmiddag aan een stuk door tot zondagavond heb gewerkt geniet ik altijd van mijn vrije maandag. Doen waar je zin in hebt, lekker uitslapen, muziekje aan, beetje in huis rommelen, klein beetje huishouding en met Tjibbe door het bos.
Straks even naar mams en vanavond de kapsalon even her inrichten. Er is veel verkocht en de lege plekken kunnen weer worden opgevuld.
Ik wens jullie een fijne week!

vrijdag 26 oktober 2012

New Stuff

Prachtige artikelen gekocht, en dan krijg je direct veranderkriebels...

  Een prachtige lantaarn, weer eens wat anders als een stolp

De vleugeltjes vlogen de deur uit.. gelukkig heb ik nog een paar voor mezelf

 Mijn nieuwe balletjurkje uit Parijs. Heb haar even van kleur veranderd, ze was me te wit

Ook voor de winkel leuke spullen gevonden

Pastelkleurige kerstballen

 Een prachtige parasol


 Hele oude ornamenten, flink wat houtworm sporen maar zo mooi in een pot of schaal!!


En de mensen die het kerstboek van Nina hebben snappen wel waarom ik deze prachtige vleugel ook mee heb genomen. Prachtig om mee te decoreren en erg groot!

Allemaal een fijn weekend! Ik ben aan het werk van vrijdag 14:00 tot zondagavond 18:00. Zondagavond weer nieuwe artikelen op www.serviesenbrocante.nl

zaterdag 20 oktober 2012

autumn

Als webwinkel moet je vroeg mee in de massa met herfst en ja ookal kerst spullen
Ik heb hier altijd een beetje moeite mee, de zomer loslaten..maar met al die mooie spullen gebeurd het toch wel.

 Vanochtend vond ik een prachtig gepatineerd paardje, en ja er mist van alles..maar daarom vind ik hem nou net zo leuk. De website word zondag en dinsdag weer aangevuld met prachtige herfst en kerst producten. Waaronder deze prachtige antieke engelen vleugeltjes. Een fijn weekend gewenst!

woensdag 17 oktober 2012

Inspired

Prachtige vachten, wol en gevilte kussens..
oh ik werd gek op Balloo, het stoere van wol en vachten heeft me altijd al getrokken.

Ik zit er over te denken om gevilte vachtjes, zoals ze op de stoel liggen te gaan verkopen. Ben benieuwd of mijn klanten daar wat voor voelen. Ik ben enthousiast!

Ik heb sowieso wat stukken en zakken gekocht en die zullen binnenkort in de webshop verschijnen.
Fijne dag!


donderdag 11 oktober 2012

Balloo2012

Hallo allemaal,
Zo eindelijk is de rust hier weer terug gekeerd. Onze verjaardag is gevierd en alles is weer opgeruimd.

Op het moment ben ik druk aan het pakken voor Balloo..
Heb je dit weekend nog niets te doen? Kom dan gezellig langs bij onze stand. De fair is zaterdag en zondag 11-17. We hopen jullie te zien :) een fijn weekend gewenst!


vrijdag 5 oktober 2012

druk druk druk

Maar weer eens een berichtje van mij. Wat een drukke week hebben we weer.. afgelopen weekend zijn we een weekend weggeweest met mijn schoonfamilie, ter ere van mijn schoonmoeders 50e verjaardag. Zij was 1 oktober jarig, nou heeft het nog wat voeten in de aarde gehad om haar daar te krijgen want zorgde voor een ziek familielid. We hebben een leuk weekend gehad, helaas overleed het zieke familielid alsnog maandag op haar verjaardag. Voor hem was dit goed, geen pijn meer en rust. Maar jammer dat het op haar verjaardag gebeurde. Toen begon het geregeld voor de begrafenis, haar baantje etc etc. Ondertussen is Anton woensdag 29 geworden en hebben we gister de crematie gehad. Daar tussen door moest ik nog werken, pakketten doen en de winkel up to date houden. Vandaag staat in het teken van poetsen, taarten bakken, werken een vergadering en dan is morgen mijn 24ste verjaardag. Anton en ik vieren het elk jaar samen, wat ik heerlijk vind. Maar 1x taarten maken, boodschappen doen en alle drukte.

Tussendoor mama nog geholpen met banken van de serre en woonkamer om te wisselen, door het ongeluk heeft ze nog steeds veel last, mag ze niet tillen en moet ze elke week naar het nsa kliniek.
Maar even banken omruilen gaat zomaar niet, in de woonkamer stond een wat nettere bank en in de serre stonden een soort ektorp banken, totaal verschillend, de een wat stijf en de ander heel nonchalant, de serrebanken spierwit en de nette bank linnen bruin.. dan begin je ook met kussen en kleden te veranderen om het geheel weer kloppend te maken. Ach daar draai ik mn hand niet voor om.

Ondertussen zijn we al weer druk aan het verzamelen voor de Herdersfair 13 en 14 oktober in Balloo en onze wieze winkeltjes route gaat ook weer van start dit jaar, met twee nieuwe deelnemers. De route word steeds langer. Over de wieze winkeltjes route zal binnenkort meer komen in onze agenda op de website. Eerst nog weer een mooie folder ontwerpen.

Ik wens jullie een fijn weekend en tot snel!