zondag 29 januari 2012

Weekendje weg

Ik was het al een tijdje van plan. En nu moest het er toch echt van komen aangezien ik komende weekenden alle zondagen moet werken.. een weekendje Enschede. Anton heeft 8 jaar gestudeerd in enschede en daar in een huis gewoond met nog 2 jongens..In de tijd dat ik nog op school zat ging ik vaak een dagje(of wat tussenuurtjes) heen. Na dat Anton zijn studie had gehaald en bij mij kwam wonen (4 jaar geleden) zijn we nooit weer heen geweest. We misten het beide.
Dus een maandje terug heb ik zijn huisgenoot gemaild voor een data en dit was dus dit weekend. Ik heb niets tegen Anton gezegd alleen dat hij dit weekend vrij moest houden en dat ik hem vrijdag om 5 uur van zijn werk zou komen halen.

Ooh wat heeft hij de hele reis gegokt en gegist en wat had hij het moeilijk.. en ik ook aangezien hij een paar keer raak gokte..Tom tom hielp mij gelukkig nog eens flink mee aangezien we zomaar een bizarre route reden waardoor hij het niet door had..en ik me afvroeg of we nog wel op de goeie plek zouden aankomen.

We hebben een ontzettend leuk weekend gehad, natuurlijk na een rommelmarkt en wat kringloopwinkels geweest (dit viel nog al tegen) lekker in Enschede geshopt en uit eten geweest bij "onze" griek. Het was een zeer geslaagd weekend. Maar wat ben ik blij dat ik weer in mijn eigen bed mag slapen ipv een matje op de grond.

Nog even een foto van de mama van de puppys die als het goed gaat volgend weekend ter wereld komen. Ze is tonnetje rond maar o zoo lief. Zelfs met blaffen hoor je hoe zwaar ze het heeft..dat ze minder lucht krijgt..



Voor diegene die belang hebben bij een puppy van deze schat ( viola? dicky?) mail me even voor het emailadres van de eigenaresse. Ze weet nog niet hoeveel er in zitten maar grote kans dat ze nog een voor je over heeft.

For the one who wants a pup from this darling (viola?dicky?) email me for the email from the boss. She doesnt know how many pups she is gonna get but big chance there is one for you.



Fijne week..morgenavond nieuwe spullen online
Daaaag

maandag 23 januari 2012

puppy

5 februari is mama Happy uitgerekend..dit is een foto van een eerder nestje..die zijn inmiddels al weer groot. Kan niet wachten..ondertussen discussiƫren Anton en ik maar door over een naam..en of het een vrouwtje of mannetje moet zijn..daar verschillen de meningen van mensen die we vragen zo over!

vrijdag 20 januari 2012

Jaarkalender deel 2

Zo, hij is af. Ben tevreden. Eerst maar 3 besteld, we zullen zien hoe hard het gaat. Ze staan al online. Heb je belang wees er dan snel bij.



Nog een nieuwtje. Wij krijgen een puppy. Een vriendin van me heeft een zwanger hondje..en ik wil al heel lang een hondje. Nu is het dan eindelijk zo ver..5 februari moet ze bevallen. Het hondje lijkt op een tibetaanse terrier/malthezer..zo'n wit langharig hondje maar dan niet zo fluffy wel stoer! Maar een puppy mocht ik op 1 voorwaarde en dat was stoppen met roken. Dus ik met mijn grote mond..ohh dat lukt me wel..Nou het is nu Dag 4 dat ik ben gestopt. Heb het er erg moeilijk mee. Vooral omdat om me heen veel word gerookt. Maar ik wil een hondje dus zal t moeten volhouden!

Zondag weer nieuwe spullen online. Alvast een heel fijn weekend!

vrijdag 13 januari 2012

Jaarkalender

Ik wilde al een tijdje een leuke kalender op de wc. Gewoon een makkelijke maar mooie voor de verjaardagen. Na tijden zoeken niet gevonden wat ik wilde.
Dus dan maar zelf 1 maken.





Ik wil nog wat dingetjes anders. Hij moet nog wat speelser. Er zitten nog wat foto's bij die niet van geweldige kwaliteit zijn. Ook zit ik er over na te denken om een stoere en een lieve te maken.
Dus nog even beetje oefenen en dan zijn te binnenkort te koop in de webshop. De prijs zal dan 24,95 zijn.
Iemand belang?

Alvast een fijn weekend!

zondag 8 januari 2012

Website

Nog snel even voor dat ik moet werken een berichtje. Heb net weer nieuwe artikelen geplaatst die vanavond om half 8 zichtbaar zullen worden. Maar ik wil jullie ook allemaal even een nieuwe webshop laten zien. Misschien kennen jullie haar al van MP maar ze heeft nu een mooie site opgezet. Zie; www.sjebbiez.com Leuke sobere en stoere spullen!
Een fijne zondag en misschien tot vanavond.

donderdag 5 januari 2012

Huisje

Januari. Oh meestal gaat het deze maand mis..moe..lui..regen.. er komt dan niet veel uit mijn handen..Ik probeer me er nu al tegen te verzetten..gewoon van die bank af..foto's maken..website vernieuwen..lekker aan het werk. Dit jaar geen dip maar een schop onder mijn kont! Dit jaar moet ons jaar worden! Niet meer werkloos thuis maar eindelijk de handen weer uit de mouwen, sparen voor dat gewenste koophuis..gelukkig zijn met elkaar..en plannen maken voor de toekomst! We gaan ervoor!











woensdag 4 januari 2012

Site update

Zo de feestdagen weer achter de rug..ik ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met de nieuwe website. Aan de lay out kan ik helaas niet veel veranderen maar de fotos ed wel. Neem een kijkje op www.serviesenbrocante.com en wie weet vind je nog wat leuks :)
Happy new year allemaal!