dinsdag 30 november 2010

Veel handel online

Ik heb de hoop wat meer roulatie in de winkel te krijgen, daarom vandaag maar liefst 12 nieuwe producten online in plaats van 8. Kijk even of je er wat bij hebt, wie weet een leuk kerstcadeautje voor je beste vriendin, zus of buurvrouw!

Nu maar weer flink op jacht :)..fijne dinsdag iedereen en tot donderdag maar weer :)

zaterdag 27 november 2010

UITSLAG GIVE AWAY!! SPITZEN

Ja, dames, in kon niet langer wachten, bovendien heb ik morgen een erg drukke dag en nu niets te doen..Vriendlief heeft een game weekend dus ik slaap vannacht alleen in mijn bedje, :( dat vind ik helemaal niet leuk dus ik heb bedacht dat alle drie de katten mee mogen..Maar goed jullie branden natuurlijk van spanning



Ik kon het natuurlijk via internet doen, maar ik vond dit toch leuker. Helaas waren er een hele hoop dames die wel mee wilden doen maar waren vergeten? een afbeelding op hun blog te plaatsen. Uiteindelijk waren er 45 deelneemsters..

En nu maar grabbelen,, goed schudden en schudden..nog wat grabbelen..















Nog een beetje grabbelen
















Ja hier komt hij!!!!

























Dat is leuk!! Een bekende,, Gefeliciteerd!! Mail je me even?

Dames niet getreurd, ik ben al boven de 100 volgers nu, flink wat orders en vond dit veel te leuk..om mensen blij te maken met spullen, ja daarvoor heb je natuurlijk ook een webwinkel he hihi. Dus binnenkort gewoon weer een GIVE AWAY

Een heel fijn weekend en vergeten jullie het niet? Morgen weer nieuwe handel online hoor!

vrijdag 26 november 2010

Sneeuw

Ja hoor, vanochtend was het zo ver, de eerste sneeuw lag er. Ik wist niet wat ik zag toen ik wakker werd. Ja, ze hadden het wel gezegd, maar ze zeggen wel vaker wat.
Vandaag wat schoongemaakt in huis, foto's gemaakt en beetje aangeknoeid. Heb zicht op een nieuw oppasgezin maar dat gaat lang niet snel genoeg.

Na al die kerstspullen bij jullie op de blogs, de jda en de kerstspullen die ik in de winkel binnenkrijg begon het vandaag ook te kriebelen..dan maar toch? .. Ja hoor, ik kon het niet weer staan.


De oude gietijzeren pot met de antieke franse kandelaar heeft nu als versiering een glazen antieke kralenslinger gekregen met als kers op de taart een heel oud vogeltje. Normaal zou ik denken, goud/koper/zilver en zwart zilver bij elkaar..?? Doe normaal..maar het staat heel mooi!
Ook heb ik oude glazen kralenslingers door mijn luik en gewei geweven. Dit staat zo sfeervol..
Ondertussen ligt er in de kast ook al een hele oude regout schaal gevuld met kant en zilveren oude ballen.
Het roosje is al heel oud, ik kreeg haar van een hele lieve vrouw, zo zorgzaam beschermend en oppeppend als ze is kwam ik daar met een heel goed gevoel en een portie doorzettingsvermogen weg. Het is een oud roosje aan een goudkleurig takje, er hoort nog een ander roosje bij die ligt er naast in de oude terrine met mijn olijfboompje..

Ja dames, ik heb al het hele jaar door olijfbomen in huis, groot en klein..in de vensterbank boven de kachel, en midden in de kamer..ze doen het super in huis!..Ook staat de grote van buiten nu in de slaapkamer, dit lijkt zo mooi tegen mijn witte romantische behang.
Wat ik doe; 2x per week een halve kan water(dat zijn dan grote he) van ongeveer een meter hoog. Verder doe ik er helemaal niets aan..

Natuurlijk komt er ook flink wat kerst spul de winkel in. Maar natuurlijk ook genoeg andere meukjes voor diegene die de boom al vol hebben, maar zoals je ziet hoeft niet alles in de boom.


Ook heb ik nog even wat koekjes gebakken, dat geeft sowieso al een wintersfeer, de heerlijke geur van verse koekjes door het huis!
Morgen weer lekker op jacht :)
Een heeeel fijn weekend allemaal!

zaterdag 20 november 2010

Antieke kandelaar 25 EURO!!

Hah!! Sanne is heeeeeul blij..als jullie mijn eerste foto hebben gezien snappen jullie vast wel waarom, hihi.
Deze beauty vond ik ja heus waar! Op de rommelmarkt..Als ik de prijs zeg zijn heel veel van jullie vast heeeeeel flauw.. deze mooierd heb ik gescoord voor 25 euro!!! Er is mij door meerdere verteld dat hij wel 150 waard is,, zo steek die maar in je zak! hahaha..Het was een hele lieve meneer die hem verkocht, (duhh) hij kwam van zolder stond daar al een hele tijd en was van zijn opa geweest, nu zeg ik je.. IK WIL IEDEREENS ZOLDER OP!!


De kandelaar van foto 2 en 4 had ik natuurlijk al, maar toen gebeurde er dit; NOG geen half uur later kwam in de tweede beauty tegen!! (foto 3 en 5) Deze heeft geen poot en mist wat bloemen maar daarom absoluut niet minder mooi! Eindelijk een mooie vulling in mijn gietijzeren vaas want daar kon ik al niet tevreden over worden! Mijn dag kan dus niet meer stuk.
Ik blijf er maar naar kijken. De goedkope nieuwe staat op de vensterbank naast maria, degene die ik al had staat op het voorstukje van mijn nieuwe kast en de derde staat op een opstapje op de vensterbank, naast de andere..zucht..hoe gelukkig kan je me maken!

Omdat jullie altijd van die leuke en lekkere recepten maken heb ik besloten om ook even een receptje of 2 online te gooien. Nummer 1; mijn of ik moet zeggen onze absolute favoriete recept.
Anton houd enorm van scherp eten en ik ben meer van slagroom, yoghurt tzaziki,, lekker romig.
Dus daarom; Tomaat chorizo pasta ..mm


Ingrediƫnten

- 300 gram pasta bijvoorbeeld schelpjes
- 2 sjalotjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 gram chorizo of salami
- 250 gram cherry trostomaatjes
- 150 ml slagroom
- klein bosje basilicum
- 50 gram Parmezaansekaas aan stukje
- zout en vers gemalen peper.

Bereidingswijze:

Hak de sjalotjes en bak deze glazig in de hete olijfolie. Snijd de chorizo in kleine dobbelsteentjes en de tomaten doormidden en bak dit kort mee.

Voeg de room toe en laat de saus iets inkoken.

Kook de pasta gaar.

Snijd de basilicum in reepjes en schaaf plakjes van de kaas. Breng de saus op smaak met zout en peper en schep deze door de pasta.
Garneer met de basilicum en kaas.

Het is lekker snel klaar en super makkelijk om te maken, ik ben (nog) geen keukenprinses maar dit is super makkelijk, en lekker romig met een scherp randje!


Ook heeft mama een beetje gerommeld in der woonkamer, met het foto's maken voor de handel maakte ik deze foto's..heeft ze het niet prachtig?

Iedereen een fijn weekend en morgen(zondag) natuurlijk weer nieuwe handel op de website, ik heb natuurlijk niet vandaag alleen maar dingen voor mezelf gekocht maar ook voor jullie!



maandag 15 november 2010

Kast en Handel

Daar gaan we dan dames, de nieuwe kast.. Heb hem flink afgeschuurd, "nieuwe" knoppen erop gezet en nu moet de rechterkast en de linkerkast (die in de bijkeuken staat) nog aan de binnenkant beplakt worden met oude kranten, er zitten namelijk nieuwe planken in en daar heb ik niets mee. Verven gaat niet lukken want dat krijg je nooit zo mooi oud als de rest van de kast.


Vinden jullie het geen plaatje? Tal van opbergmogelijkheden en ook nog tal van deco mogelijkheden met een hoog brocante factor! Ik ben er helemaal happy mee..Het zou nog mooier zijn als hij de ruimte had, maar dat komt nog wel :)



Toen moest de antieke hotelkast maar eerst naar de slaapkamer, daar heb ik ondertussen ook een andere lijst gekocht, moet er nog wat spijkertjes uithalen en wat bij in slaan. Maar dat heeft niet zoveel haast.

Natuurlijk ben ik ook weer op jacht geweest naar handel, dat moest ook wel na afgelopen zaterdag haha.
Dit komt de komende weken weer online, ook heb ik bij mama wat foto's gemaakt van haar handel, daar zitten ook weer een paar prachtplaatjes tussen maar die later deze week.
Ik wens jullie een fijne week en kom dinsdagochtend even een kijkje nemen in de webwinkel!